Efterskolen Lindenborg

Vi prioriterer faglighed og trivsel højt for at kunne tilbyde det bedst mulige efterskoleår til dig!
Vi vægter musik og idræt og vores tilbud indeholder bl.a. sammenspil, sang, eneundervisning og node- og harmonilære, fodbold, volleyball, roning, krop-kredsløb og sundhed.

Det vigtigste på en efterskole er dog eleverne, så har du mod på at være med til at udvikle og sætte dit personlige præg på den ny efterskole, så er Efterskolen Lindenborg noget for dig.

På Efterskolen Lindenborg vil du opleve positive udfordringer og individuel anerkendelse. Vi lægger stor vægt på at se hver enkel elevs individuelle behov, det gælder både personligt og fagligt. Vi er gode til at skabe et miljø hvor ansvarsbevidsthed og medmenneskelighed trives i et varmt fællesskab så skoleopholdet bliver en uforglemmelig oplevelse og igangsætter for voksenlivet.

Vi tilbyder undervisning i prøvefagene på 9. og 10. klassetrin og afslutter året med folkeskolens afsluttende prøver.

Ud over de obligatoriske fag kan man i 10. klasse vælge musik eller idræt som linjefag.

Musiklinjen indeholder bl.a. sammenspil, sang, eneundervisning og node- og harmonilære

Idrætslinjen indeholder bl.a. fodbold, volleyball, krop og kredsløb og sundhed.

Desuden tilbydes alle elever en bred vifte af spændende valgfag.

Efterskolen Lindenborg har en ugentlig CONNECT- dag med særlig vægt på den enkeltes personlige udvikling og det at være en del af noget større. Ud fra et kristent menneske- og livssyn arrangeres der undervisning og foredrag om livets store spørgsmål, diverse happenings og udflugter

Velkommen!

Oplysninger om ledige pladser senest opdateret 23/01/2013