Sydøstsjællands Idrætsefterskole

Røgfri idrætsefterskole for 10. klasse med fokus på de boglige fag og det hele menneske. Prøvefag: Dansk, matematik, engelsk, tysk/fransk og fysik/kemi. Linjefag: Fodbold, håndbold, basket (drenge) og pigegymnastik. Mange idrætslige og kreative valgfag. Skilinje. Hal med springgrav og klatrevæg.

ndervisning
Skolen er en fagligt orienteret idrætsefterskole for 10.klasser med et højt aktivitetsniveau, hvor eleverne deltager i så mange prøverelaterede fag som muligt. Ligeledes lægges der vægt på en holdningsdannende undervisning, der bygger på en positiv arbejdsindsats.
Undervisningen afsluttes med FS10.
Der undervises i dansk, engelsk, matematik, tysk/fransk, fysik/kemi og fællesgymnastik.

Der vælges et af følgende A-fag: Fodbold, håndbold, basket (drenge) og pigegymnastik. Vi tilbyder træner/lederuddannelse inden for disse sportsgrene. Bemærk! Udgifter til spillerdragter.
Skolen er godkendt af Cambridge University til undervisning i Cambridge engelsk.

Vi tilbyder mange valgfag: fx, musik, volley, krea, badminton, spring, step/aerobic, klatring, løb/styrke, filosofi, førstehjælp, kor, teatersport, samfundsfag, dans.
Skolen har ingen specialundervisning.
Sportshal med springgrav og klatrevæg.
Fitness-lokaler.

Kunstgræsbane.

Skolen tager samlet til Østrig på ski-lejrskole.

Mod ekstra egenbetaling tilbydes en Skilinje med mulighed for at opnå den Alpine Klubinstruktør uddannelse under Den Danske Skiskole.

Skolen er en røgfri skole for ikke-rygere.

Skolens historie
Oprettet i 1904 som landbrugs- og husholdningsskole og i 1970 ændret til efterskole.
Skolens navn blev i 2006 ændret fra Haslev Efterskole til Sydøstsjællands Idrætsefterskole.

Skolens bagland
Folkekirken og dens organisationer bl.a. KFUM/K, spejderbevægelsen og KFUM´s idrætsforbund.

Skolen værdigrundlag
Grundlaget for Sydøstsjællands Idrætsefterskole virke er et kristent menneskesyn.
På Sydøstsjællands Idrætsefterskole arbejder vi ud fra følgende værdier:

• Faglig og personlig udvikling
• Fællesskab
• Ansvar
• Tillid
• Respekt

På skolens hjemmeside kan du se, hvordan vi omsætter værdierne i hverdagen på Sydøstsjællands Idrætsefterskole.

10. kl

Oplysninger om ledige pladser senest opdateret 30/06/2014