Salling Efterskole

På Salling kan du vælge mellem 8 forskellige linjefag: Spring, Rytmegymnastik, Fodbold, Håndbold, Design, Animation og Mediedesign, Musik og Fitness/Adventure.

Vi har et helt nyt springcenter og fra 1. august spiller vi på kunstgræs!!

Vi har 9. og 10. klasse, og i 10. klasse kan du vælge en international projektklasse

Linjefag

Du har dit linjefag i 4 timer om ugen. Du kan vælge at have det samme fag i et helt år eller prøve 2 forskellige fag i hvert et halvt år.  I linjefaget kan du dyrke din interesse og være sammen med andre, der har samme interesse som dig.

Valgfag

Du har valgfag 2 timer om ugen og det er blanding af idrætsfag og kreative fag. Du vælger valgfag 2 gange om året.

Undervisning

Undervisningen er vigtig for os, så derfor prioriteres den højt. Det er vores mål, at du bliver klar til den ungdomsuddannelse, du gerne vil på.

International projektklasse

På Salling kan du i 10. klasse vælge en international projektklasse.
Undervisningen vil foregå som projektarbejde vekslende med perioder med teoretisk undervisning. Ud over turen til Østrig med alle de andre elever, vil du komme til Berlin samt et tredje sted som bestemmes af holdet sammen med lærerne.

I projektklassen går du ikke til den almindelige FS10 prøve.

Samvær

Et godt Samvær er vigtigt for os og begreber som hjælpsomhed, Ansvarlighed, Fællesskab og Tolerance er nøgleord i vores hverdag.

Rammer

Vi har nogle rigtig gode rammer at være i. Både til undervisningen og til at bo i.
Vi har bl.a. et nyt springcenter ud over vores ”gamle” idrætshal. Vi har nyt musiklokale med lydstudie og vi har smartboard tavler i alle klasselokaler.

Alle værelser er 2- mandsværelser med eget toilet og mange også med eget bad.

Salling Efterskole er en grundtvigsk efterskole.

Oplysninger om ledige pladser senest opdateret 06/10/2011

schoolAlmen