Er søgeresultatet tomt? Kontakt os på info@efterskoleforeningen.dk .

Søgeresultater

Almen Ordblinde Særlige behov

15skoler

• Sorter efter:
    • 65Elever

Bieringhus Efterskole

En lille skole med fokus på fællesskab, trivsel og personlig udvikling. Trygge rammer og nærhed til den enkelte elev er en naturlig del af skolens hverdag.

Kok(gastronomi)- Musik - Boldspil -Kreativ - Ridning-Værksted -Friluftsliv.

Alm. skolefag, mulighed for specialundervisning i dansk og matematik samt tilbud til elever med særligt behov.

• 100Elever

Efterskolen Solgården

Kristen holdningsskole tilknyttet Luthersk Missionsforening. Biblens budskab og det kristne fællesskab spiller en afgørende rolle i hverdagen. Højt bogligt niveau. Mange valgfag og linier: Sport, volleyball, Motor-teknik, gocart, mange boldspil, glaskunst, smykker, fiskeri, madlavning, musik, drama, medie, svømning, aerobic, badminton, kor, band.

• 160Elever

Odsherreds Efterskole

Odsherreds Efterskole er en af danmarks mest internationale efterskoler. Med 14 søsterskoler fordelt på 4 kontinenter. Oplev at bo og gå i skole på eliteskoler i Asien. Oplev at håndtere nogle af verdens store udfordringer i brændpunkter i Afrika. Og skab internationale vækstvirksomheder på OE Business.

• 43uger

Bråskovgård Efterskole

SÅ KA' DU LÆRE DET!

Glæd dig til fællesskab, personlig udvikling og inspirerende undervisning! Vi har 8 fede linjefag: Design, Foto, TechLab, Outdoor, Jagt, Ridning, Landbrug og Kokkelinjen. Vi er en aktiv efterskole med plads til en masse forskellige mennesker. Nøgleord: Niveaudelt undervisning, faglighed, hjerterum.

• 70Elever

Bjerget Efterskole

Max 15 elever pr. lærer - så lærer alle noget og du får plads til at udtrykke dig, uanset din interesse. Du vil også møde andre, der ikke ser verden, præcist som du gør. Det giver inspiration og udvikling.
    Dyrk dit speciale eller prøv noget nyt med vores 5 linjer Science, Forfatter, Kunst og design, Sound og Adventure.

• 76Elever
    • Fyn

Efterskolen Flyvesandet

Efterskolen Flyvesandet er en skole i naturen. Skolen ligger i smukke omgivelser på toppen af Fyn, omkranset af skov og marker, tæt ved godset Egebjerggaard og kun få hundrede meter fra den nordfynske Kattegatkyst.

Vi har fem linjer: Jagt, Fiskeri, Mad & Kultur, Science/Outdoor samt en Hestelinje.
    Jagtlinjen er fuldt booket i 2017/18

• 106Elever

Skovbo Efterskole

På Skovbo får du alt det du forventer at få … og det du ikke troede du kunne få. Skovbo er en efterskole, der vil og kan meget og der er plads til forskellighed. Mange af vores elever er bogligt stærke, nogle bogligt svage, nogle er gode til idræt, andre til teater og musik. Vi er ikke lige høje, tunge og kloge – det synes vi faktisk er ret fedt.

• 144Elever

Tølløse Privat- og Efterskole

Musik, idræt, dans og teater

Vi har musiklinje, idrætslinje, danselinje og teaterlinje.

Du kan få pigefodbold, håndbold, badminton, medie, friluftsliv, drama, fodbold, dyrke idræt og være kreativ.

Vi tilbyder også sammenspil, fitness, kor, hjemkundskab, spansk, lektiecafé, ekstra dansk og matematik, fransk, fysik og masser af musik

• 115Elever

Djurslands Efterskole

Djurslands Efterskole er en kristen efterskole. Vi mener, at alle mennesker er unikke; skabt og elsket uendelig højt af Gud. Vi ønsker at fremelske dine potentialer og rumme alle - uanset overbevisning - i trygge rammer. Et væksthus for liv med en hverdag præget af spændende udfordringer på et højt fagligt niveau, tilpasset hver enkelt elev.

• 105Elever
    • 43uger

Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design

Træd ind i det kreative køkken og hør noget om sunde råvarer, alverdens mad, sund fastfood & bryllupslagkager. Som musiker lytter du numre af, indspiller musikvideoer og er på turné. Designerne (industriel eller tøj) arbejder med designprocesser og udvikling af din kreativitet, ligesom vi også har et tilbud til dig, som har en skuespiller i maven.

• Fyn

Svendborg Medie- og Sportsefterskole

Medie og Sports efterskole med 8 timers undervisning på de 7 linjer og med et rammesat elevdemokrati. Vi bor på 2 og 4 mandsværelser på blandede gange.
    Alle får udleveret en Mac air til undervisningsbrug, som du kan beholde når du har fuldført efterskoleopholdet.
    Udlandsturen går til New York.

Hørby Efterskole

På Hørby Efterskole ved vi, at alle lærer forskelligt. Derfor arbejder vi målrettet med din læringsstil. Vi ser dig, som du er, og viser dig, hvem du kan blive.

• 115Elever

Brejning Efterskole

Vi er en efterskole med fokus på natur- og friluftsliv. Tag en certificeret projektlederuddannelse og lav store, små, sjove og ægte projekter. Du får plads og hjælp til at navigere i dit eget liv, og du kommer til at tage ansvar for fællesskabet. Mange forskellige valgfag. LINJEFAG: Adventure, Gourmet, Innovation, Outdoor og Wellness. ADHD-tilbud.

• 60Elever

Orkesterefterskolen

Vild med klassisk musik og folkemusik? OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste efterskole med symfoniorkester, øvetime og en “musik-pakke” med hørelære, teori, værklytning, 45 minutters soloundervisning og meget mere.

• 160Elever

Hald Ege Efterskole

5 linier med Dans, Film, Adventure samt Fodbold og Håndbold i samarbejde med Viborg FF Prof og Viborg HK. Humanitært iværksætteri og Ghanatur for alle elever. 2 klasser for 8 læse/stavesvage.

Fag

Her kan du hente inspiration til din søgning ved at se en komplet oversigt over de fag skolerne tilbyder. For at tilføje et fag til din søgning, skal du skrive navnet på faget i søgeboksen til højre under "Fag".

Luk