Kontaktlærer

Hver elev er normalt tilknyttet en elevgruppe og en kontaktlærer. Kontaktlæreren hjælper bl.a. med praktiske og personlige problemer og er skolens kontakt til din kontaktfamilie i Danmark og dine forældre i Grønland. Du kan trygt gå til din kontaktlærer, hvis du har nogle spørgsmål. Alle efterskoler giver vejledning om fremtidig valg af uddannelse og erhverv, men for grønlandske elever er vejledning først og fremmest overladt til repræsentanter fra De grønlandske huse, der kender det grønlandske uddannelsessystem bedst.

GØR DIG KLAR

Vejledning til grønlandske unge der tænker på at tage på efterskole i danmark

PIAREERSARIT

Filmi PIAREERSARIT inuusuttunut angajoqqavinullu takusassiaavoq, angerlarsimaffimminni ataatsimoorlutik kalaaliaqqat allat Danmarkimi efterskolemiissimasut misilittagaat takusinnaallugillu tusarsinnaaniassammatigit, mersernarsinnaasut ilaat siusinaartumik misigisinnaaqqullugit