Skoler under oprettelse

Haslev Efterskole – Håndværk, Design og Teknologi
Skolen får til huse i Haandværkerhøjskolens smukke bygninger og forventer opstart i 2020.

Det vil vi
Vi vil skabe en efterskole med fællesskab, dannelse og praktisk faglighed som grundpiller.
Vi vil skabe et miljø, som udfordrer unge menneskers kreativitet og evner, og som motiverer dem i retning af de erhvervsrettede uddannelser.
Den nye Haslev Efterskole er en moderne efterskole, hvor værksteder og maskiner ligner virkelighedens, og hvor dygtige faglærere deler ud af deres glæde og viden om materialer, værktøj og håndværkets stolte traditioner.
På Haslev Efterskole vil vi lægge fundamentet for fremtidens dygtige og dannede håndværkere, designere, kokke, arkitekter, iværksættere og mange flere.

Det står vi for
Den nye Haslev Efterskole har rødder i Grundtvigs skoletanker.
Vi danner rammerne for, at hver enkelt elev i løbet af et skoleår vil udvikle sig menneskeligt, fagligt
og som en del af flokken.
Vi lægger vægt på et stærkt og forpligtende fællesskab, hvor nøgleordene er respekt, tryghed
og ordentlighed.
Eleverne vil både møde den almene undervisning, kunst, kultur og den håndværksfaglige praksis.
Tilsammen åbner de en verden af læringsmuligheder, dannelse og kompetencer, som vi mener er med til at skabe fremtidens robuste og empatiske samfundsborgere og håndværkere.

Linjefag
Skolens udbyder 10. klasse og tænkes etableret med følgende linjefag:
• Bygningshåndværk og boligindretning,
• Håndværk, design og kreativitet
• Mad, mennesker, oplevelser og sundhed
• Teknologi og digitalisering

Kontaktperson:
Formand William Markussen - Rysagervej 21 - 4690 Haslev
21 44 81 22 - wm@wm-online.dk

Oplysninger til skoler under oprettelse