Aktiviteter og korte kurser på efterskole

Herunder en oversigt over efterskoler, som tilbyder påske-camp, sommer-camp, konfirmand-kursus eller andre korte kurser i 2017.

Kontakt skolerne for nærmere oplysninger.
Listen opdateres løbende.
Efterskolerne skal bruge denne formular for at få deres korte kurser med på listen.

25. august - 27. august

SIE Håndboldcamp 2017

Håndboldcamp på Strib Idrætsefterskole for U14 drenge og pigehold. 1 overnatning på Strib Idrætsefterskole, fuld forplejning, masser af træning, hygge og turnering.

Strib Idrætsefterskole

Aldersgruppe: U14

1. september - 2. september

SIE Badmintoncamp 2017

Badmintoncamp på Strib Idrætsefterskole for C-, B-, A- og Mesterrække spillere. 1 overnatning på Strib Idrætsefterskole, fuld forplejning, masser af træning, hygge og turnering hele lørdag.

Strib Idrætsefterskole

Aldersgruppe: U13-U15

16. oktober - 20. oktober

Akademi uge 42

Østerskov Akademiet er et rollespilsarrangement i skolernes ferier, hvor unge fra hele landet mødes på Østerskov Efterskole for at dyrke deres interesser.

Østerskov Efterskole

Aldersgruppe: 7. - 9. klasse

10. november - 12. november

Musik-Camp, Viby Efterskole

"Vores MUSIK-CAMP er gratis og er for dig som er musikinteresseret, og som lige nu går i 6.-9. klasse. Vi kan tilbyde dig et weekendophold med 2 overnatninger, fuld forplejning og en række dedikerede musiklærere, som glæder sig helt vildt til at spille musik sammen med dig. Du får også en smagsprøve på efterskolelivet…"

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 9. kl.

8. december - 9. december

Efterskole på 24 timer

Kom og oplev et døgn på efterskole. Fra fredag til lørdag.kommer du til at snuse til de vigtigste elementer af efterskolelivet. Tag gerne en ven eller veninde med.

Glamsbjerg Efterskole

Aldersgruppe: 13-15 år

23. februar - 24. februar

Efterskole på 24 timer

Oplev et døgn på efterskole og tag gerne en ven eller veninde med. I løbet af 24 timer fra fredag til lørdag kan du opleve nogle af de vigtigste elementer fra et efterskoleår.

Glamsbjerg Efterskole

Aldersgruppe: 13-15 år

25. marts - 27. marts

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

"Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig! Det er gratis - og vi tilbyder dig en række dedikerede kunstneriske lærere indenfor musik, dans og teater, som glæder sig helt vildt til at være sammen med dig."

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 9. kl.