Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Aktiviteter og korte kurser på efterskole

Herunder en oversigt over efterskoler, som tilbyder påske-camp, sommer-camp, konfirmand-kursus eller andre korte kurser i 2019.

Kontakt skolerne for nærmere oplysninger.  
Listen opdateres løbende.
Efterskolerne skal bruge denne formular for at få deres korte kurser med på listen.

 

15. marts - 17. marts

Fodboldlejr for U-14 og U-15 piger

Invitation til fodboldtrænere, U14 og U15 fodboldpiger og andre hjælpere. Vi byder på en spændende weekend med fodboldtræning, restitutionstræning, klatring, fitness, teamøvelser, træningskampe og hygge. Alt det praktiske er der sørget for. I skal bare møde op! Læs mere på Ingstrup Efterskoles hjemmeside.

Ingstrup Efterskole

U14 og U15 piger

13. april - 14. april

Påskecamp på Efterskolen Ådalen

Går du i 7., 8. eller 9. klasse, og overvejer du, om et år på Efterskolen Ådalen er noget for dig? Så prøv efterskole-livet af i et døgn. På campen møder du andre søde, kommende efterskole-elever. Nogle af vores nuværende elever er også på skolen, og de fortæller dig om, hvordan det er at gå på efterskole. Du møder nye venner, spiser dejlig mad, får en t-shirt og en uforglemmelig oplevelse. Efter campen har du en god fornemmelse af, om Efterskolen Ådalen er noget for dig.

Efterskolen Ådalen

Aldersgruppe: 7., 8., og 9. klasse.

14. april - 16. april

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig! Vores VIBYCAMP er gratis, og er for dig som går i 7.-9. klasse. Vi kan tilbyde dig et ophold med 2 overnatninger, fuld forplejning og en række dedikerede kunstneriske lærere indenfor musik, dans og teater, som glæder sig helt vildt til at være sammen med dig. Læs mere om hver enkelt fag herunder:

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 7. - 9. kl.

14. april - 16. april

LinjeCamp i Påsken

Påske LinjeCamp på Brejninggaard i 2019? - Ja selvfølgelig!

Brejninggaard Efterskole

5. til 9. klasse

14. april - 16. april

Musikcamp i påsken

Kom på besøg i 3 dage og spil med! Mærk, hvad OrkesterEfterskolen er og kan. Du kan vælge mellem symfoniorkester, klaverklasse og folkemusik.

Orkesterefterskolen

Aldersgruppe: 12-15 år

15. april - 16. april

1 døgn på efterskole i påskeferien

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt et år på efterskole er noget for dig, så har du nu muligheden for at opleve et døgn, på Skolen for Gastronomi, Musik & Design d. 15. – 16. april 2019 (dagene op til påske).

Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design

Aldersgruppe: 11 – 16 år

15. april - 17. april

Camp Hørby - i tre dage

Mærk efterskolelivet i tre dage med spændende valgfag, anderledes undervisning (vi underviser efter læringsstile), nye venskaber og meget mere.

Hørby Efterskole

For 7. til 9. klasse

15. april - 17. april

Et døgn på Efterskole

Et døgn på efterskole I dagene 15.-16. april 2019 op til skolernes påskeferie i holder Midtjysk Efterskole i samarbejde med DGI Midtjylland Et døgn på efterskole fyldt med aktiviteter og oplevelser. Du kommer til at opleve et ægte efterskoleliv med alt, hvad dertil hører af valgfag, fællessamling, hygge og spas. Skolens nuværende elever underviser dig, mens lærerne holder sig lidt i baggrunden.

Aldersgruppe: 5. - 7. klasse

15. april kl. 16:00 - 16. april 16:00

Camp Ågård

Ågård Efterskole er for dig, der gerne vil udfordres og dygtiggøre dig. Nu får du alletiders mulighed for at blive en del af den intense efterskolestemning og møde engagerede elever og lærere, når vi inviterer til et aktivt døgn. Alle skal deltage i gymnastik, spring, lege, sang, spændende overraskelser. Derudover kan du prøve kræfter med to af valgfagene spring, rytmisk gymnastik, fodbold, håndbold, mountainbike, musik og kreative fag.

Ågård Efterskole

Aldersgruppe: 9 - 15 år

16. april - 17. april

Musik Camp / Et døgn på efterskole

Er du 14-16 år gammel? Interesserer du dig for musik? Har du lyst til et anderledes skoleår sammen med andre unge? Hvis du kan svare JA til disse spørgsmål, så skal du helt sikkert prøve et døgn på Mellerup Efterskole. Kom og oplev energien i fællesskabet sammen med skolens elever og lærere. Vi er klar med et spændende program og en masse overraskelser.

Mellerup Efterskole

Aldersgruppe: 14-16 år

16. april - 17. april

Påskecamp

Har du lyst til et døgn på -> Ingstrup Efterskole <- Du kan prøve musik, dans, action, håndbold eller fodbold. Der vil bive masser af samvær og hygge Kom og vær med. Få en fornemmelse af at være på efterskole og få nogle sjove og uforglemmelige oplevelser. Vores elever står klar til at modtage dig, og sammen får I mulighed for at fordybe Jer i netop det, du synes er sjovt. Tag gerne nogle venner med. Det koster ingenting.

Ingstrup Musik- og Idrætsefterskole

Aldersgruppe: 12-14 år

3. maj - 5. maj

Nordisk Folk Camp

Kom og spil og dans med! Vi får besøg af de sejeste folkemusikere fra Sverige, Finland, Danmark og Færøerne, både lærere og elever, og vores egne elever spiller også med.

Orkesterefterskolen

Aldersgruppe: 12-15 år

30. juni - 4. juli

Sommercamp uge 27

Aktiv sommerferie! 5 dages sommercamp. Vælg: FODBOLD, FRILUFTSLIV, SPILUDVIKLING, MADLAVNING, DANS, GOLF, KUNST eller HÅNDBOLD. Masser af fællesaktiviteter, valgfag, frivillige arrangementer og nye venner.

Himmerlands Ungdomsskole

6-9. klasse

3. juli - 5. juli

Spring Camp

3 hæsblæsende dage med en MASSE spring. Du undervises af skolens dygtige lærere og en masse andre. Programmet bliver fyldt med en masse spring, workshop med en tidligere verdensholdsgymnast, disco-spring og andre fede aktiviteter. Vi er max-klar til at tage imod dig.

Ågård Efterskole

Aldersgruppe: 9 - 15 år