Aktiviteter og korte kurser på efterskole

Herunder en oversigt over efterskoler, som tilbyder påske-camp, sommer-camp, konfirmand-kursus eller andre korte kurser i 2017.

Kontakt skolerne for nærmere oplysninger.
Listen opdateres løbende.
Efterskolerne skal bruge denne formular for at få deres korte kurser med på listen.

8. december - 9. december

Efterskole på 24 timer

Kom og oplev et døgn på efterskole. Fra fredag til lørdag.kommer du til at snuse til de vigtigste elementer af efterskolelivet. Tag gerne en ven eller veninde med.

Glamsbjerg Efterskole

Aldersgruppe: 13-15 år

15. februar - 18. februar

BGI Spring Camp

10-15 årige drenge og piger kan komme i tre dage og få springundervisning og udfordringer på alle niveauer, fra begyndere til elite.

BGI akademiet

Aldersgruppe:10-15 år

HåndboldCAMP

HåndboldCAMP er for dig der er glad for at spille håndbold. På Halvorsminde er håndbold, glæde, udvikling og fællesskab.

MusikCAMP

MusikCAMP er for dig, der vil prøve at gå på efterskole i to dage. På campen får du mulighed for at fordybe dig i musikkens verden.

SvømmeCAMP

SvømmeCAMP er for dig der er glad for at svømme. På Halvorsminde er svømning både på motions- eller eliteniveau.

23. februar - 24. februar

Efterskole på 24 timer

Oplev et døgn på efterskole og tag gerne en ven eller veninde med. I løbet af 24 timer fra fredag til lørdag kan du opleve nogle af de vigtigste elementer fra et efterskoleår.

Glamsbjerg Efterskole

Aldersgruppe: 13-15 år

9. marts - 11. marts

Fodboldlejr for U-15 piger

Vi inviterer U-15 fodboldpiger, trænere og andre hjælpere på en spændende fodboldweekend. (I skal komme som et hold) Vi byder på en spændende fodboldweekend for U-15 pigehold fra fredag eftermiddag til søndag middag.

Ingstrup Efterskole

Aldersgruppe: U-15 piger

25. marts - 27. marts

Musikcamp i påsken

"Prøv en af vores 4 linjer: Symfoniorkester, klaver, sang&drama, folkemusik sammen med de nuværende elever. Desuden kor, hygge, god mad og bløde senge til alle! Afslutningskoncert i Orkestersalen."

Orkesterefterskolen

Aldersgruppe: 12-15 år

25. marts - 27. marts

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

"Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig! Det er gratis - og vi tilbyder dig en række dedikerede kunstneriske lærere indenfor musik, dans og teater, som glæder sig helt vildt til at være sammen med dig."

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 9. kl.

27. marts - 28. marts

Camp Fjordvang

Camp Fjordvang er halvandet døgn, hvor du som elev i 6., 7. eller 8. klasse kan opleve efterskolelivet og fællesskabet på tæt hold og få en masse sjove timer sammen med de andre.

Fjordvang Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 8. klasse

27. marts - 28. marts

Påskecamp

Har du lyst til et døgn med musik, dans, actionsport, håndbold eller fodbold - med masser af samvær og hygge? Har du lyst til at opleve stemningen på en efterskole? Vores elever vil stå klar til at modtage DIG, og sammen får I muligheden for at fordybe Jer i netop det, DU synes er sjovt. Tag gerne nogle venner med! Det koster ingenting.

Ingstrup Efterskole

Aldersgruppe: 12-14 år

26. maj - 27. maj

Et Døgn på Efterskole

"Overvejer du et år på efterskole? Prøv et døgn på efterskolen BGI akademiet. Du kan enten se efterskoledøgnet som en smugstart; eller bruge det til at se, hvad det dér efterskole faktisk er for noget."

BGI akademiet

Aldersgruppe: 11-16 år