Aktiviteter og korte kurser på efterskole

Herunder en oversigt over efterskoler, som tilbyder påske-camp, sommer-camp, konfirmand-kursus eller andre korte kurser i 2018.

Kontakt skolerne for nærmere oplysninger.
Listen opdateres løbende.
Efterskolerne skal bruge denne formular for at få deres korte kurser med på listen.

15. oktober - 17. oktober

Power Tumbling Camp

I efterårsferien har du mulighed for at komme med på vores helt nye power tumbling camp, hvor vi tilbyder intensiv træning. Campen er for de 10-15 årige, der bare er helt vilde med at tumble.

15. oktober - 17. oktober

Teamgym Camp

I efterårsferien har du mulighed for at komme med på vores helt nye Teamgym Camp, hvor vi tilbyder intensiv træning. Campen er for de 10-15 årige, der bare er helt vilde med teamgym.

17. oktober - 19. oktober

Fodbold camp

Kunne du tænke dig at komme med på fodboldcamp? Det har du muligheden for i efterårsferien, hvor vi tilbyder en fed camp for U10-15 med intensiv fodboldtræning og sjove efterskoleaktiviteter.

17. oktober - 19. oktober

Spring Camp

I efterårsferien har du mulighed for at komme med på spring camp, hvor vi tilbyder intensiv træning inden for spring.

27. oktober - 28. oktober

Camp på Efterskolen Ådalen

Overvejer du, om et år på Efterskolen Ådalen er noget for dig? Så prøv efterskole-livet af i et døgn. På campen møder du andre søde, kommende efterskole-elever og vores nuværende elever fortæller dig om, hvordan det er at gå på efterskole.

Efterskolen Ådalen

Aldersgruppe: 7., 8. og 9. klasse

27. oktober - 28. oktober

Et døgn på efterskole

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt et år på efterskole er noget for dig, så har du nu muligheden for at opleve et døgn, på Skolen for Gastronomi, Musik & Design d. d. 27. - 28. oktober 2018 .

Skolen for Gastronomi, Musik & Design

Aldersgruppe: 4-9 klasse

2. november - 3. november

24 timer på HNIE

PRØV EFTERSKOLEN GRATIS I 24 TIMER Fredag d 2. november til lørdag d 3. november 2018. Starter fredag kl. 16.

Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole

Aldersgruppe: 7. - 9. klasse

10. november - 11. november

Musikcamp - elev for et døgn

Brænder du for musik? Vil du prøve om efterskolelivet er noget for dig? Kom og oplev livet som det leves på Danmarks største musikefterskole. Vi inviterer indenfortil 24 timer med musikalske oplevelser og en smag på efterskolelivet.

Aldersgruppe: 7. - 9. klasse

16. november - 18. november

Viby Musik-Camp

Vi inviterer alle musikinteresserede inden for dørene på Viby Efterskole, når vi i november laver vores årlige MUSIK-CAMP. Vi vil meget gerne give dig en smagsprøve på, hvad Viby Efterskole kan tilbyde musikinteresserede. Derfor har vi lavet en MUSIK-CAMP.

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 9. kl.

24. november - 25. november

Et døgn på Femmøller Efterskole

Er du i tvivl, om efterskolelivet er noget for dig, så har du her en chance for at prøve det LIVE! ”Et døgn på Femmøller Efterskole” varer fra lørdag den 24. nov. kl. 13.00 til søndag den 25. nov. kl. 14.00. Dvs. du skal sove på skolen, spise og være med, som hvis du allerede gik på efterskolen!

Femmøller Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 9. klasse

15. februar - 17. februar

HåndboldCAMP

HåndboldCAMP er for dig der er glad for at spille håndbold. På Halvorsminde er håndbold, glæde, udvikling og fællesskab.

Aldersgruppe: 7., 8. og 9. klasse

14. april - 16. april

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig! Vores VIBYCAMP er gratis, og er for dig som går i 7.-9. klasse. Vi kan tilbyde dig et ophold med 2 overnatninger, fuld forplejning og en række dedikerede kunstneriske lærere indenfor musik, dans og teater, som glæder sig helt vildt til at være sammen med dig. Læs mere om hver enkelt fag herunder:

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 7. - 9. kl.

15. april - 16. april

1 døgn på efterskole i påskeferien

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt et år på efterskole er noget for dig, så har du nu muligheden for at opleve et døgn, på Skolen for Gastronomi, Musik & Design d. 15. – 16. april 2019 (dagene op til påske).

Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design

Aldersgruppe: 11 – 16 år

15. april kl. 16:00 - 16. april 16:00

Camp Ågård

Ågård Efterskole er for dig, der gerne vil udfordres og dygtiggøre dig. Nu får du alletiders mulighed for at blive en del af den intense efterskolestemning og møde engagerede elever og lærere, når vi inviterer til et aktivt døgn. Alle skal deltage i gymnastik, spring, lege, sang, spændende overraskelser. Derudover kan du prøve kræfter med to af valgfagene spring, rytmisk gymnastik, fodbold, håndbold, mountainbike, musik og kreative fag.

Ågård Efterskole

Aldersgruppe: 9 - 15 år

16. april - 17. april

Musik Camp / Et døgn på efterskole

Er du 14-16 år gammel? Interesserer du dig for musik? Har du lyst til et anderledes skoleår sammen med andre unge? Hvis du kan svare JA til disse spørgsmål, så skal du helt sikkert prøve et døgn på Mellerup Efterskole. Kom og oplev energien i fællesskabet sammen med skolens elever og lærere. Vi er klar med et spændende program og en masse overraskelser.

Mellerup Efterskole

Aldersgruppe: 14-16 år

3. juli - 5. juli

Spring Camp

3 hæsblæsende dage med en MASSE spring. Du undervises af skolens dygtige lærere og en masse andre. Programmet bliver fyldt med en masse spring, workshop med en tidligere verdensholdsgymnast, disco-spring og andre fede aktiviteter. Vi er max-klar til at tage imod dig.

Ågård Efterskole

Aldersgruppe: 9 - 15 år