Aktiviteter og korte kurser på efterskole

Herunder en oversigt over efterskoler, som tilbyder påske-camp, sommer-camp, konfirmand-kursus eller andre korte kurser i 2017.

Kontakt skolerne for nærmere oplysninger.
Listen opdateres løbende.
Efterskolerne skal bruge denne formular for at få deres korte kurser med på listen.

10. november - 12. november

Musik-Camp, Viby Efterskole

"Vores MUSIK-CAMP er gratis og er for dig som er musikinteresseret, og som lige nu går i 6.-9. klasse. Vi kan tilbyde dig et weekendophold med 2 overnatninger, fuld forplejning og en række dedikerede musiklærere, som glæder sig helt vildt til at spille musik sammen med dig. Du får også en smagsprøve på efterskolelivet…"

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 9. kl.

11. november - 12. november

Elev for et døgn - musikcamp

Kom og oplev et døgn på Danmarks største musikefterskole. Undervisning i sammenspil, kor og SDS. Åben scene om aftenen i vores lækre koncertsal sammen med de nuværende elever.

Klejtrup musikefterskole

Aldersgruppe 7.- 9.klasse

8. december - 9. december

Efterskole på 24 timer

Kom og oplev et døgn på efterskole. Fra fredag til lørdag.kommer du til at snuse til de vigtigste elementer af efterskolelivet. Tag gerne en ven eller veninde med.

Glamsbjerg Efterskole

Aldersgruppe: 13-15 år

23. februar - 24. februar

Efterskole på 24 timer

Oplev et døgn på efterskole og tag gerne en ven eller veninde med. I løbet af 24 timer fra fredag til lørdag kan du opleve nogle af de vigtigste elementer fra et efterskoleår.

Glamsbjerg Efterskole

Aldersgruppe: 13-15 år

9. marts - 11. marts

Fodboldlejr for U-15 piger

Vi inviterer U-15 fodboldpiger, trænere og andre hjælpere på en spændende fodboldweekend. (I skal komme som et hold) Vi byder på en spændende fodboldweekend for U-15 pigehold fra fredag eftermiddag til søndag middag.

Ingstrup Efterskole

Aldersgruppe: U-15 piger

25. marts - 27. marts

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

"Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig! Det er gratis - og vi tilbyder dig en række dedikerede kunstneriske lærere indenfor musik, dans og teater, som glæder sig helt vildt til at være sammen med dig."

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 9. kl.

27. marts - 28. marts

Camp Fjordvang

Camp Fjordvang er halvandet døgn, hvor du som elev i 6., 7. eller 8. klasse kan opleve efterskolelivet og fællesskabet på tæt hold og få en masse sjove timer sammen med de andre.

Fjordvang Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 8. klasse