Aktiviteter og korte kurser på efterskole

Herunder en oversigt over efterskoler, som tilbyder påske-camp, sommer-camp, konfirmand-kursus eller andre korte kurser i 2017.

Kontakt skolerne for nærmere oplysninger.
Listen opdateres løbende.
Efterskolerne skal bruge denne formular for at få deres korte kurser med på listen.

1. juli - 7. juli

Landslejren

En sommerferieuge fuld af sjov, nye venner, oplevelser med Jesus og underholdning i særklasse, så er Landslejren noget for dig.

Efterskolen Kildevæld

Aldersgruppe: 14 til 17 år, eller skal starte i 8. kl. efter sommerferien

1. juli - 7. juli

Landslejren

Efterskolen Kildevæld

Aldersgruppe: 14 til 17 år, eller skal starte i 8. kl. efter sommerferie

2. juli - 8. juli

MusikCamp 2017, Musikefterskolen i Humble

På MusikCamp 2017 får du kompetent musikundervisning, fede bands, instrumentworkshops og boblende musikglæde fra gulv til loft – og så selvfølgelig alt det sociale, der også hører til en god camp.

Musikefterskolen i Humble

Aldersgruppe: 12-15 år

2. juli - 29. juli

Ranum International Sommerskole 4 uger

Ta’ på Ranum Internationale Sommerskole og få den bedste sommer af dit liv. Formålet med sommerskolen er at DU skal have en fantastisk sjov og oplevelsesrig sommerferie, hvor du vil blive udfordret personligt og fagligt. Tiden vil flyve afsted!

2. juli - 15. juli

Ranum International Sommerskole 2 uger

16. juli - 29. juli

Ranum International Sommerskole 2 uger

23. juli - 25. juli

BGI Parkour Camp

Tre dages intens parkour camp i verdens største parkouranlæg.

BGI akademiet

Aldersgruppe: 11-15 år

23. juli - 25. juli

BGI Håndbold Målvogter Camp

Tre dages kvalificeret, intens og nørdet målvogtertræning i sommerferien.

BGI akademiet

Aldersgruppe: U12-U16

24. juli - 29. juli

Jazzdalen

Nyt musikstævne for unge musikentusiaster!

Klejtrup musikefterskole

Aldersgruppe: 13 - 17 år

5. august - 8. august

HåndboldCAMP

HåndboldCAMP er for dig der er glad for at spille håndbold. På Halvorsminde er håndbold, glæde, udvikling og fællesskab. Vi laver det fedeste program til jer og dygtige instruktører vil inspirere dig og dine venner til leg med håndbolden. Socialt samvær samt hygge omkring bordfodbold- og poolbordet vil der ligeledes være tid til at være sammen om.

Halvorsminde Efterskole

Aldersgruppe: Årgang 2000, 2001, 2002, 2003, 2004

16. oktober - 20. oktober

Akademi uge 42

Østerskov Akademiet er et rollespilsarrangement i skolernes ferier, hvor unge fra hele landet mødes på Østerskov Efterskole for at dyrke deres interesser.

Østerskov Efterskole

Aldersgruppe: 7. - 9. klasse

10. november - 12. november

Musik-Camp, Viby Efterskole

"Vores MUSIK-CAMP er gratis og er for dig som er musikinteresseret, og som lige nu går i 6.-9. klasse. Vi kan tilbyde dig et weekendophold med 2 overnatninger, fuld forplejning og en række dedikerede musiklærere, som glæder sig helt vildt til at spille musik sammen med dig. Du får også en smagsprøve på efterskolelivet…"

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 9. kl.

25. marts - 27. marts

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

"Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig! Det er gratis - og vi tilbyder dig en række dedikerede kunstneriske lærere indenfor musik, dans og teater, som glæder sig helt vildt til at være sammen med dig."

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 9. kl.