Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Aktiviteter og korte kurser på efterskole

Herunder en oversigt over efterskoler, som tilbyder påske-camp, sommer-camp, konfirmand-kursus eller andre korte kurser i 2018.

Kontakt skolerne for nærmere oplysninger.  
Listen opdateres løbende.
Efterskolerne skal bruge denne formular for at få deres korte kurser med på listen.

 

1. juli - 29. juli

Ranum International Sommerskole

Ta’ på Ranum Internationale Sommerskole og få den bedste sommer i dit liv. Formålet med sommerskolen er at DU skal have en fantastisk sjov og oplevelsesrig sommerferie, hvor du vil blive udfordret personligt og fagligt. Tiden vil flyve afsted! Du får et stort udvalg af spændende aktiviteter i løbet af sommerskolen. Du vil få mulighed for at afprøve aktiviteter som sejlads, kano, SUP boarding, dans, fodbold og meget meget mere!

Ranum Efterskole College

Aldersgruppe: 14-18 år

1. juli - 5. juli

SIE Badminton Boostcamp 2018

SIE BADMINTON BOOSTCAMP 01. juli - 05. juli 2018. Campen er for spillere på 11-15 år, der vil starte sommeren med 5 dages træning på højt niveau, kampe, udfordringer og sjove oplevelser.

Strib Idrætsefterskole

Aldersgruppe:11-15 år

1. juli - 7. juli

Fun Camp

Få en forsmag på efterskolelivet i sommerferien. En uge fyldt med idræt, leg, spil, konkurrencer, sang og fællesskab.

Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole

Aldersgruppe: 5-7. klasse

2. juli - 6. juli

Bandcamp sommer

BANDCAMP “SOMMER” på DREIB er for de 11-15 årige, der har lyst til at bruge den første uge af deres sommerferie på musik, sammenspil, sang, natur, motion og fællesskab. Alle instrumenter og sangere er velkomne.

Den Rytmiske Efterskole i Båring

Aldersgruppe: 11-15 år

3. juli - 6. juli

MusikCamp, Klejtrup Musikefterskole

Meld dig til 4 dage med masser af musik, efterskoleliv og nye venskaber. Programmet byder på både sammenspil, kor, SDS, og Åben scene, men også med tid til hygge med dine nye venner.

Klejtrup Musikefterskole

Aldersgruppe: 6. - 8. klasse

4. juli - 6. juli

SpringCamp

3 HÆSBLÆSENDE DAGE MED EN MASSE SPRING

Ågård Efterskole

Aldersgruppe: 9-15 år

28. juli - 31. juli

BGI Spring Camp

10-15 årige drenge og piger kan komme i tre dage og få springundervisning og udfordringer på alle niveauer, fra begyndere til elite.

BGI akademiet

Aldersgruppe: 10-15 år

29. juli - 31. juli

BGI Parkour Camp

3 dages parkourtræning i sommerferien i det lækreste parkouranlæg - for 11-15 årige.

BGI akademiet

Aldersgruppe: 11-15 år

29. juli - 4. august

Jazzdalen - Musikkursus

Sommerstævnet Jazzdalen er en uges jazzstævne for unge fra hele Danmark, der vil bruge en uge på sammenspil, improvisation, jamsessions, instrumentnørderi, clinics og masser af hygge! Det foregår på Klejtrup Musikefterskole i hjertet af Jylland, som har toptunede øvelokaler og koncertsale. I løbet af sommeren 2018 vil Klejtrup Musikefterskole ved Hobro lægge hus til den anden omgang af Sommerstævnet Jazzdalen. Otte instruktører fra det danske jazzlandskab skal lede hvert sit hold frem til en afsluttende koncert. Undervejs i dagene vil der, foruden øvning på de respektive hold, også være en masse spændende aktiviteter som for eksempel jamsessions, instruktørkoncerter, oplæg fra de forskellige instruktører, workshops i instrumentgrupper og meget andet. Det er JazzDanmark der, sammen med trommeslager og initiativtager til projektet, Kristoffer Juel, står bag realiseringen af Sommerstævnet Jazzdalen.

Klejtrup Musikefterskole

Aldersgruppe: 13 - 17 år

30. juli - 2. august

Dejbjerglund Sportscamp 2018

Sammen med DGI Vestjylland tilbyder Dejbjerglund Efterskole fire fantastiske dage. Campdeltagere får rig mulighed for både at nørde egen sport og prøve kræfter med mere ukendte discipliner som outdoor, skydning og meget andet.

Dejbjerglund Efterskole

Aldersgruppe: 9-13 år

1. august - 4. august

BGI Sports Acro Camp

3 dages sports acro camp I sommerferien

BGI akademiet

Aldersgruppe:10-20 år

1. august - 3. august

BGI Amerikansk Fodbold Camp

3 dages amerikansk fodboldtræning med fede efterskoleaktiviteter om aftenen.

BGI akademiet

Aldersgruppe: U12-U14

5. august - 8. august

SommerCAMP

SommerCAMP er for dig der er glad for sport og bevægelse. På Halvorsminde er sport, glæde, udvikling og fællesskab. Vi laver det fedeste program til jer og undervisningen vil blive varetaget af dygtige og sjove instruktører, der ligeledes er sportsudøvere med stærke erfaringer på et højt niveau indenfor den udvalgte sportsgren. Vi skal både surfe, spille håndbold, bordtennis, beachhåndbold, beachvolley, fitness og crossfitness.

Halvorsminde Efterskole

Aldersgruppe: Årgang 2002 - 2005

6. august - 7. august

Fodboldcamp for piger

Fra d. 6.-7. august 2018 byder vi velkommen til pigefodboldcamp på Strib Idrætsefterskole.Vi har sammensat et program med en masse træning, kampe, adventurerace og sjove oplevelser på Strib Idrætsefterskole. Det bliver 2 dage, hvor du får nye input og samtidig laver sjove ting med andre fodboldpiger og gerne vil udvikle sig.

Strib Idrætsefterskole

Aldersgruppe: Årgang 2003-2005

24. august - 25. august

Håndboldcamp for u12 pigerhold

Sidst i august 2018 byder vi 8 pigehold velkommen til SIE Håndboldcamp.

Strib Idrætsefterskole

Aldersgruppe: U12 håndboldpiger

27. oktober - 28. oktober

Et døgn på efterskole

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt et år på efterskole er noget for dig, så har du nu muligheden for at opleve et døgn, på Skolen for Gastronomi, Musik & Design d. d. 27. - 28. oktober 2018 .

Skolen for Gastronomi, Musik & Design

Aldersgruppe: 4-9 klasse

16. november - 18. november

Viby Musik-Camp

Vi inviterer alle musikinteresserede inden for dørene på Viby Efterskole, når vi i november laver vores årlige MUSIK-CAMP. Vi vil meget gerne give dig en smagsprøve på, hvad Viby Efterskole kan tilbyde musikinteresserede. Derfor har vi lavet en MUSIK-CAMP. Vores MUSIK-CAMP er gratis og er for dig som er musikinteresseret, og som går i 6.-9. klasse. Vi kan tilbyde dig et weekendophold med 2 overnatninger, fuld forplejning og en række dedikerede musiklærere, som glæder sig helt vildt til at spille musik sammen med dig. Du får også en smagsprøve på efterskolelivet…

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 9. kl.

16. november - 18. november

Musik-Camp

Vi inviterer alle musikinteresserede inden for dørene på Viby Efterskole, når vi i november laver vores årlige MUSIK-CAMP. Vi vil meget gerne give dig en smagsprøve på, hvad Viby Efterskole kan tilbyde musikinteresserede. Derfor har vi lavet en MUSIK-CAMP. Vores MUSIK-CAMP er gratis og er for dig som er musikinteresseret, og som går i 6.-9. klasse. Vi kan tilbyde dig et weekendophold med 2 overnatninger, fuld forplejning og en række dedikerede musiklærere, som glæder sig helt vildt til at spille musik sammen med dig. Du får også en smagsprøve på efterskolelivet…

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 6. - 9. kl.

14. april - 16. april

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig! Vores VIBYCAMP er gratis, og er for dig som går i 7.-9. klasse. Vi kan tilbyde dig et ophold med 2 overnatninger, fuld forplejning og en række dedikerede kunstneriske lærere indenfor musik, dans og teater, som glæder sig helt vildt til at være sammen med dig. Læs mere om hver enkelt fag herunder:

Viby Efterskole

Aldersgruppe: 7. - 9. kl.

15. april - 16. april

1 døgn på efterskole i påskeferien

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt et år på efterskole er noget for dig, så har du nu muligheden for at opleve et døgn, på Skolen for Gastronomi, Musik & Design d. 15. – 16. april 2019 (dagene op til påske).

Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design

Aldersgruppe: 11 – 16 år

16. april - 17. april

Musik Camp / Et døgn på efterskole

Er du 14-16 år gammel? Interesserer du dig for musik? Har du lyst til et anderledes skoleår sammen med andre unge? Hvis du kan svare JA til disse spørgsmål, så skal du helt sikkert prøve et døgn på Mellerup Efterskole. Kom og oplev energien i fællesskabet sammen med skolens elever og lærere. Vi er klar med et spændende program og en masse overraskelser.

Mellerup Efterskole

Aldersgruppe: 14-16 år