1 døgn på efterskole i påskeferien

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt et år på efterskole er noget for dig, så har du nu muligheden for at opleve et døgn, på Skolen for Gastronomi, Musik & Design d. 15. – 16. april 2019 (dagene op til påske).

Skolens nuværende elever vil guide dig rundt i de mange spændende oplevelser året har at byde på, ligesom du også vil blive indkvarteret på deres værelser.
Programmet giver dig først og fremmest en forsmag på, hvad skolens liniefag har at tilbyde, uanset om du er til Gastronomi, Musik, Bage/ konditor, Esport, Mode & Design eller Teater
Men herudover deltager du selvfølgelig også i morgensange, fælles aktiviteter, aften arrangementer og alt det andet, som er med til at gøre efterskolen til noget helt særligt.
For at deltage skal du være imellem 11 og 16 år, og du tilmelder dig ved at lade dine forældre ringe til skolens kontor på tlf. 75858012 eller skrive til info@skolenfor.dk.

Tilmeldingsfrist: 1. april 2019.

Foreløbigt program:
kl. 13.00 Ankomst Indkvartering/ velkomst og kaffe til forældrene.
Kl. 14.00 Arbejde på liniefagsholdene
Kl. 18.00 Aftensmad
Kl. 19.30 Aftenaktivitet
Kl. 22.30 Alle elever på værelserne
Kl. 07.30 Morgenmad/ morgenrengøring
Kl. 8.00 Morgensang
Kl. 8.30 Nyhedstime
Kl. 9.15 Prøv et valgfag
Kl. 12.00 Middagsmad
kl. 13.00 Fredagscafe (m. forældre)
Kl. 13.45 Programmet slutter
Kl. 13.45 Skolens forstander fortælle alle interesserede om et kommende år på skolen og der vil kunne stilles spørgsmål om optagelse mv.

Ønsker man at læse mere om, hvad liniefagene indeholder, kan det gøre her: www.skolenfor.dk

Transport: For elever/ forældre, der ankommer med tog/ bus, vil der kunne arrangeret transport til og fra skolen – ring for yderligere information herom.

• Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design
  • 15. april - 16. april
  • Aldersgruppe: 11 – 16 år
  • Gratis, telefonisk tilmelding.