Camp Ågård

Ågård Efterskole er for dig, der gerne vil udfordres og dygtiggøre dig. Nu får du alletiders mulighed for at blive en del af den intense efterskolestemning og møde engagerede elever og lærere, når vi inviterer til et aktivt døgn.
Alle skal deltage i gymnastik, spring, lege, sang, spændende overraskelser. Derudover kan du prøve kræfter med to af valgfagene spring, rytmisk gymnastik, fodbold, håndbold, mountainbike, musik og kreative fag.

Efterskolelivet byder på meget forskelligt, som skal opleves og mærkes for rigtigt at forstås.

Program og tilmelding

• Ågård Efterskole