LinjeCamp i Påsken

Påske LinjeCamp på Brejninggaard i 2019? - Ja selvfølgelig!
Søndag, mandag og tirsdag i den første del af påskeferien afholder Brejninggaard Efterskole Camp for dig der går i 5.-9. klasse. Så pak tasken, soveposen, hovedpuden, madrassen og en masse energi - tag din bedste ven, din kusine og søskende med på Påske LinjeCamp 2019!

Oplev de fem spændende linjer på Brejninggaard og mærk det helt unikke, særlige fantastiske stemning og vær en del af noget helt særligt! Du undervises af Brejninggaards uddannede og certificerede linjelærere bistået af de dygtige linje-elever hvilket giver dig sikkerhed for en sublim kvalitet af din camp.

Du kan vælge i mellem linjerne:
- Fodbold
- TeamGym (spring/rytme)
- PowerTumbling
- Dans og rytme
- MakerSpace og TechLab

Udover en masse fede timer på dine linjer er der fuld fart på efterskolelivet med fællesaktiviteter, venskab, fællesskab og ægte Brejninggaard-hygge.

Vil du være med, er tilmeldingen åben allerede nu og vi har kun få pladser. Prisen for Camp, forplejning og årets T-shirt er 350 kr. der indbetales på kontonr. 7590-2180902. Tilmeldingen er først gældende, når skolen har registreret beløbet.

Vi glæder os til at se dig igen!

Mange hilsner fra alle instruktører
Brejninggaard Efterskole

Program og tilmelding