Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Dejbjerglund Sportscamp 2019

Er du mellem 9-13 år, vild med sport og vil du gerne have en smagsprøve på efterskolelivet, så gør som 145 andre børn og tag på sportscamp d. 29. juli til 1. august 2019. Vi lover fire dage med hygge, grin og selvfølgelig en masse sport.

Dejbjerglund Efterskole tilbyder i samarbejde med DGI Vestjylland fire fremragende dage, hvor campens deltagere både kan nørde deres yndlingssport og prøve kræfter med skovaktiviteter, basketball og meget andet.

Du kan enten tilmelde dig som dags-deltager hver dag fra 9:00-17:30 eller som lejrdeltager med fuld forplejning og overnatning.

HVORNÅR: 29 juli kl. 08:30 – 1. august kl. 17:00
HVOR: Dejbjerglund Efterskole
HVEM: Alle fra 9-13 år
ALLE KAN VÆRE MED: Begyndere, let øvede og øvede

Når du tilmelder dig, skal du vælge mellem fire linjer

· Fodbold
· Springgymnastik
· Rytme & Dans
· Outdoor

Om formiddagen har du din linjeidræt fra kl. 9.00 til kl. 12.00, her får du mulighed for at dygtiggøre dig i din idrætslinje.

Om eftermiddagen har du dels linjeidræt og dels aktiviteter på tværs af linjerne. Der vil være valgfag to eftermiddage. Valgfag kan være en tur til stranden, skovaktiviteter, frisbeegolf, basket og selvfølgelig masser af spring, dans og boldspil. Hvis du er interesseret i badminton som valgfag, skal du selv medbringe ketsjer.

Hver aften byder på fællesaktiviteter og lejrliv med sang og fortælling.

Program og tilmelding

  • Dejbjerglund Efterskole
  • 29. juli - 1. august
  • 9-13 år
  • kr. 1.200-1.475