Sommercamp uge 27

Aktiv sommerferie! 5 dages sommercamp. Vælg: FODBOLD, FRILUFTSLIV, SPILUDVIKLING, MADLAVNING, DANS, GOLF, KUNST eller HÅNDBOLD. Masser af fællesaktiviteter, valgfag, frivillige arrangementer og nye venner.

Prøv 5 dage på Himmerlands Ungdomsskole. Som camp-elev har du et profilfag med super dygtige undervisere i ca. 15 timer, du vælger valgfag og deltager i en masse fællesaktiviteter på tværs af profilfagene. Du få 1-3 jævnaldrende roomies, bliver en del af et gangfællesskab og kommer til at opleve efterskolefællesskabet.

Du kan tilmelde dig, fordi du vil prøve efterskolelivet, men også fordi du har lyst til at dyrke din fritidsinteresse sammen med en masse andre unge. Prisen er inkl. en lækker camp t-shirts, al transport på campen og 6 måltider om dagen.

Program og tilmelding

• Himmerlands Ungdomsskole