Et døgn på Efterskole

Et døgn på efterskole
I dagene 15.-16. april 2019 op til skolernes påskeferie i holder Midtjysk Efterskole i samarbejde med DGI Midtjylland Et døgn på efterskole fyldt med aktiviteter og oplevelser. Du kommer til at opleve et ægte efterskoleliv med alt, hvad dertil hører af valgfag, fællessamling, hygge og spas. Skolens nuværende elever underviser dig, mens lærerne holder sig lidt i baggrunden.

I løbet af et døgn får de deltagende drenge og piger fra 5., 6. og 7. klasse en mulighed for at prøve, hvordan det er at gå på efterskole.

Idrætscamp

Idrætscampen er for dig, der elsker at bevæge dig og tage imod fysiske udfordringer. Vi laver fodbold og håndboldtræning i højt gear med masser af teknik, kampe, konkurrencer og spil, og vi skal bla. spille Flagfootball, Rugby og lave tons og tummel.

Friluftscamp

Vi laver lejr, og slår os ned med friluftsaktiviteter som klatring, bål, O-løb og evt. kano.

Vandsportscamp

På vandsportslinjen laver vi vandaktiviteter, aqua-tons, Triathlon, kajakpolo, vandpolo mv.

Musikcamp

Musik er for dig, der kan tænke dig, at spille i band, synge i kor, og bevæge dig til rytmer. Vi slutter campen af med en lille koncert.

Teatercamp

Kan du lide at spille teater, danse og lave teatersport er teater en god udfordring for dig. Vi slutter campen af med en lille forevisning.

Billedskolen

Vi arbejder med maleri og formgivning. Her kan du udfordre dine kreative sanser på billeder, og vise nogle af kunstens ansigter.

Ud over de nævnte linjer, får du mulighed for at vælge et valgfag, vi tilbyder: Fjol i fysik, Sjov i vand, rytmer/stomp, lege og udfordringer i skoven, fodbold, rundt på gulvet/teatersport, floorball, skum- og streethåndbold samt streetart/graffiti.

Praktiske oplysninger:

Et helt døgn med masser af Idræt og kreative aktiviteter. Mulighed for at møde andre børn, der heller ikke kan få nok af nye oplevelser.

Tidsrum:

Børnene ankommer mandag i påskeferien mellem 9:00 og 10:00, og opholdet slutter tirsdag 16:00.

• 15. april - 17. april
  • Aldersgruppe: 5. - 7. klasse