Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Bernstorffsminde Efterskole

Bernstorffsminde Efterskole er en boglig skole, hvor gymnastik og idræt er væsentlige del af hverdagen. Linjefag og mange valgfag. Vi har svømmehal, gymnastiksal, stor hal, fodboldstadion, landets største springcenter samt lydstudie og øvelokaler til musik. IT er en integreret del af undervisningen.

På Bernstorffsminde Efterskole får du en almen uddannelse med vægt på din personlige udvikling. Vi er en stor skole med masser af moderne faciliteter – stor idrætshal med springafdeling, kæmpe springcenter, svømmehal med Danmarks sundeste badevand, stor gymnastiksal, strandhåndbold- og beachvolleybaner, musiklokaler med lydstudie og samlingssal. Alle faciliteter kan bruges i fritiden.

Hos os har du rigtig mange muligheder for at få sammensat et skema efter dine ønsker og behov. Du kan således vælge mellem en række linjefag og lang række valgfag. Læs mere herom på www.berns.dk

Undervisning
Vi tilbyder prøveforberedende undervisning på 9. og 10. klassetrin, der forbereder dig til at komme videre i uddannelsessystemet. I sprogfagene og i matematik har vi niveaudelt undervisning, så du får undervisning svarende til dit niveau.

Du skal være indstillet på, at gymnastik og idræt udgør en væsentlig del af hverdagen. Fællesgymnastik, folkedans, fællessamlinger og sangtime hører til de obligatoriske fag.

Af skoleårets 42 uger er de 26 almindelige uger, og 16 uger er med anderledes indhold. De anderledes uger er eksempelvis introforløb, kreative, idrætslige og boglige emnedage, skitur til Østrig, brobygning, projektuge og musicaluge.

IT er en integreret del af undervisningen. Vi har trådløst netværk overalt på skolen og smartboards i alle lokaler.

Aktiviteter
Vi afholder og deltager hvert år i en række arrangementer – eksempelvis stævner, turneringer, foredrag og musik.

Vi laver hvert år 15-20 gymnastikopvisninger, hvor alle elever deltager. Du behøver ikke at have lavet gymnastik før, men du skal have lyst til at være en del af det store fællesskab.

Alle elever kommer på en uges udenlandstur, som er indeholdt i skolepengene.

Hverdagen og weekender
I hverdagen er der undervisning fra klokken 8 til 18 afbrudt af pauser. Middagspausen er af 1 times varighed.

Du har mulighed for at tage hjem i de fleste weekender, men vi anbefaler, at du også er på skolen i nogle af dem. Du skal være på skolen i de weekender, hvor der er arrangementer og gymnastikopvisninger.

Vi har hovedsageligt 2-mandsværelser fordelt på en række afdelinger.

Kost
Vi spiser 6 måltider om dagen; de tre hovedmåltider og et mellemmåltid mellem hver. Vi prioriterer sund, varieret og veltillavet kost.

Er du klar til oplevelser for livet, så er Bernstorffsminde Efterskole måske noget for dig. Kontakt os for yderligere information eller hvis du ønsker at besøge skolen.

Ledige pladser

9. kl 10. kl
Dans
Pige
Dreng
Fodbold drenge
Pige
Dreng
Fodbold piger
Pige
Dreng
Musik
Pige
Dreng
Spring
Pige
Dreng
Svømning
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/5/2019

Om skolen

229  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

9. kl, 10. kl