Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

 
 • Adventurelinjen

  Tør du lægge arm med både naturen og dig selv?
 • Gallaaften 17/18

  En af de helt magiske aftener på GIE <3
Flere videoer >

Flere billeder >

Glamsdalens Idrætsefterskole

På Glamsdalens Idrætsefterskole møder vi hver dag med det mål at se dig vokse – socialt, fagligt og sportsligt. Udfordringer får du masser af, både i bøgerne og på banerne. Nok så væsentligt er vi der også for dig, når det er livet, du lægger arm med. For os handler det ikke om, at du skal være hurtigst, stærkest eller bedst. Det vigtige er, at du - og hver eneste af dine kammerater på skolen - får lysten til at strække dig lidt længere og gøre en forskel. Både for dig selv og for andre.

Ja, her er meget idræt!

Fælles for vores elever er lysten til idræt - hver dag. Dit niveau er ikke afgørende, men her er alle muligheder for at blive bedre. Du får også rig mulighed for at prøve kræfter med det, du ikke har prøvet før. Vi tilbyder en lang række forskellige idrætslinjer. Fælles for dem er, at du lærer en masse og afprøver egne grænser - gennem udfordringer, sved på panden, sammenhold, ømme muskler, sejre og nederlag.

Du kan vælge mellem linjefagene 

 • Dans
 • Fodbold
 • Håndbold
 • Adventure
 • Badminton
 • Fitness
 • 360 grader 
 • Triatlon
 • E-sport

 
Derudover er der masser af forskellige valgfag
Her kan du vælge imellem beachvolley, crossfit, flagfootball, floorball, futsal, golf, hiphop, kajakpolo, løb, mobility, mountainbike, parkour, slagbold, strandhåndbold, svømning, ultimate, valg-badminton, valg-dans, valg-Esport, valg-fodbold, valg-håndbold, vild med dans, volley, billedkunst, Dansk som andet sprog, drama, livsanskuelse, horisont (samfundsfag), kor, kunst & design, musik og samspil, psykologi, pynt dit værelse og science (praktisk fysik).

Fællesskabet fylder og forpligter
Ligeværdighed og respekt er to nøgleord for, hvordan vi ser dig som elev - og hvordan vi ønsker, eleverne ser hinanden. Derfor dyrker vi fællesskabsfølelsen mere end elitepræstationerne. Vi dyrker hellere tilliden end kontrollen. Vi har også demokrati på skolen, hvor vi forventer, du siger frem. Og i elevhusene får du både styrket fællesskaberne på tværs og dine sociale kompetencer.
Resultatet plejer at blive både muntert, livligt og lærerigt. Noget der også holder liv i gejsten blandt os, der arbejder på skolen.

Vi har alle muligheder
Vi bor i Glamsbjerg på Vestfyn, og her har vi vide rammer for at udfolde os, både ude og inde. Vi har 2 haller, svømmehal, græsbaner og kunstgræsbane. Og uden for dørtrinnet kalder den friske fynske natur.

Ledige pladser

9. kl 10. kl
360 grader
Pige
Dreng
Adventure
Pige
Dreng
Badminton
Pige
Dreng
Dans
Pige
Dreng
Esport
Pige
Dreng
Fitness
Pige
Dreng
Fodbold
Pige
Dreng
Håndbold
Pige
Dreng
Triatlon
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/8/2019

Om skolen

326  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

9. kl, 10. kl