Haarby Efterskole

10. KLASSE MED MASSER AF SPORT OG HØJ FAGLIGHED!

Efterskolen for dig, der elsker sport og gerne vil bruge 10. kl. på personlig, social og faglig udvikling. Du skal vælge en af fire idrætslinjer: badminton, dans, håndbold eller fodbold OG en studieretning: Business, International, Science eller Fitness.

Haarby Efterskole er en idrætsefterskole med høj faglighed! Vi tilbyder 10. klasse for unge, der ønsker et efterskoleår med fokus på både faglig og sportslig udvikling. Vi har ambitioner på dine vegne – både for det boglige og for sporten. Derfor skal du vælge både en idrætslinje og en faglig studieretning!

Vi vil udfordre dig – både på banen og i klasseværelset. Vi har et fedt læringsmiljø, hvor du vil blive udfordret hver dag – uanset om det er i engelsktimen eller på banen!

FÆLLESSKAB
Vi har plads til 120 elever, der bor på moderne to, tre, eller 4-sengs værelser. Værelserne er indrettet i fire afdelinger, hvor drenge og piger bor dør om dør. Det betyder, at alle kender alle og at vi har stort fokus på det sociale. Fællesskabet er grundstenen i vores hverdag, og vi dyrker det.

IDRÆTSLINJER
Vi elsker sport, og det forventer vi også, at du gør. Derfor skal du vælge en idrætslinje, når du melder dig ind på Haarby Efterskole. Sporten er omdrejningspunktet på skolen, og du træner hver dag, enten på din linje eller på valgidræt. Vi har fire idrætslinjer:

Fodbold

Håndbold

Badminton

Fodboldtræningen foregår på skolens egne fodboldbaner, håndboldlinjen og badmintonlinjen træner i Haarby hallerne, og danselinjen råder over skolens multisal.

Derudover har vi blandt andet strandhåndboldbane, 2 beachvolleybaner, streetbasketbane og et nyt moderne fitnesscenter.

Du skal også have idrætsvalgfag, og det kan fx være: beachvolley, strandhåndbold, volley, tennis, windsurfing, kajak, amerikansk fodbold, styrketræning, hockey, indendørs fodbold, svømning, fitnessbox, m.m.

VÆLG EN STUDIERETNING
Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at guide vores elever videre i livet – og give dem mere indsigt i det der venter efter 10. kl. Derfor skal du vælge én af vores faglige studieretninger:

ELSKER DU SPROG?
Det gør vi nemlig, og hos os får du masser af kvalificeret sprogundervisning. Du kan have op til tre fremmedsprog. Du kan få undervisning i engelsk, tysk, fransk og spansk. Så har du ambitioner og lysten til at blive dygtig til sprog, så er Haarby Efterskole stedet. Vi er stolte af vores dygtige sproglærere, der er klar til at udfordre dig.

Vi tilbyder også Cambridge engelsk og Goethe tysk, som du kan læse mere om på vores hjemmeside.

Tre fede udlandsrejser!
Alle elever rejser 3 gange om året. Sportsrejsen til Spanien og årets alpine skitur er nogle af efterskoleårets suveræne højdepunkter. Desuden skal du på en rejse til en europæisk storby med din studieretning.

BESØG OS!
Kom på besøg og oplev en idrætsefterskole med høj faglighed! Vi holder Åbent Hus flere gange i løbet af året. Næste gang er mandag den 29. oktober fra 17-19!

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe på 64 73 33 10 og aftale tid til rundvisning, når det passer dig :-)

Ps: Vi holder også Camp i Påsken - læs mere på hjemmesiden!

VIL DU VIDE MERE OM OS?
Ring eller kom forbi. Vi er altid klar til at fortælle mere om vores efterskole, og du er altid meget velkommen til en rundvisning. Tjek også vores hjemmeside og vores Facebook-side. Her kan du få et godt indtryk af livet på HE. Vi glæder os til at høre fra dig!

10. kl
Badminton