Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Haarby Efterskole

10. KLASSE MED MASSER AF SPORT OG HØJ FAGLIGHED!

Efterskolen for dig, der elsker sport og gerne vil bruge 10. kl. på personlig, social og faglig udvikling. Du skal vælge en af fire idrætslinjer: badminton, dans, håndbold eller fodbold OG en studieretning: Business, International, Science eller Fitness.

Haarby Efterskole er en idrætsefterskole med høj faglighed! Vi tilbyder 10. klasse for unge, der ønsker et efterskoleår med fokus på både faglig og sportslig udvikling. Vi har ambitioner på dine vegne – både for det boglige og for sporten. Derfor skal du vælge både en idrætslinje og en faglig studieretning!

Vi vil udfordre dig – både på banen og i klasseværelset. Vi har et fedt læringsmiljø, hvor du vil blive udfordret hver dag – uanset om det er i engelsktimen eller på banen!

FÆLLESSKAB
Vi har plads til 125 elever, der bor på moderne 2, 3, eller 4-sengs værelser. Alt på skolen er under et tag og værelserne er placerede på 4 gange, hvor drenge og piger bor dør om dør. Det betyder, at alle kender alle og at vi har stort fokus på det sociale. Fællesskabet er grundstenen i vores hverdag, og vi dyrker det. Kontaktgruppen bliver din lille trygge HE familie, hvor stort og småt vendes hver uge. 

IDRÆTSLINJER
Vi elsker sport, og det forventer vi også, at du gør. Derfor skal du vælge en idrætslinje, når du melder dig ind på Haarby Efterskole. Sporten er omdrejningspunktet på skolen, og du træner hver dag, enten på din linje eller på valgidræt. Vi har fire idrætslinjer:

Fodbold

Håndbold

Dans

Badminton

Fodboldtræningen foregår på skolens egne fodboldbaner, håndboldlinjen og badmintonlinjen træner i Haarby hallerne, og danselinjen råder over skolens multisal. 

Derudover har vi blandt andet strandhåndboldbane, 2 beachvolleybaner, streetbasketbane og et nyt moderne fitnesscenter.

Du skal også have idrætsvalgfag, og det kan fx være: beachvolley, strandhåndbold, volley, tennis, windsurfing, kajak, amerikansk fodbold, styrketræning, hockey, indendørs fodbold, svømning, fitnessbox, stam op m.m.

VÆLG EN STUDIERETNING
Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at guide vores elever videre i livet – og give dem mere indsigt i det der venter efter 10. kl. Derfor skal du vælge én af vores faglige studieretninger:

ELSKER DU SPROG?
Det gør vi nemlig, og hos os får du masser af kvalificeret sprogundervisning. Alle elever har to fremmedsprog, og du kan få undervisning i engelsk, tysk, fortsætter fransk og begynder spansk. Har du ambitioner og lysten til at blive dygtig til sprog, så er Haarby Efterskole stedet og vi er stolte af vores dygtige sproglærere, der er klar til at udfordre dig.

Vi tilbyder også Cambridge engelsk og Goethe tysk, som du kan læse mere om på vores hjemmeside.

VEJLEDNING:

På HE kommer alle elever til en individuel vejledningssamtale, og du kan faktisk få så mange samtaler, du har behov for. Vejledningen er en integreret del af året med vejledningsdag, forældre udd./jobaften, brobygning og OSO, så alle bliver afklarede ift. hvilken ungdomsuddannelse, de skal vælge. 

TRE FEDE UDLANDSREJSER!

Alle elever rejser 3 gange om året. Sportsrejsen til Spanien og årets alpine skitur til Norge er nogle af efterskoleårets suveræne højdepunkter. Desuden skal du på en rejse til en europæisk storby med din studieretning.

BESØG OS!
Kom på besøg og oplev en idrætsefterskole med høj faglighed! Vi er selvfølgelig klar til at byde dig/jer velkomne til Efterskolernes Dag og Efterskolernes aften! Derudover holder vi også Åbent Hus flere gange i løbet af året - tjek hjemmesiden for de nyeste datoer. 

Ps: Vi holder også Camp i Påsken - læs mere på hjemmesiden!

VIL DU VIDE MERE OM OS?
Ring eller kom forbi. Vi er altid klar til at fortælle mere om vores efterskole, og du er altid meget velkommen til en rundvisning. Tjek også vores hjemmeside og vores Facebook-side. Her kan du få et godt indtryk af livet på HE. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ledige pladser

10. kl
Badminton
Pige
Dreng
Business studieretningen
Pige
Dreng
Dans
Pige
Dreng
Fitness studieretningen
Pige
Dreng
Fodbold
Pige
Dreng
Håndbold
Pige
Dreng
International studieretning
Pige
Dreng
Science studieretningen
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019

Om skolen

120  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

10. kl