Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

 
  • Fodboldpige på Hjemly Idrætsefterskole

    Hør hvordan det er at være fodboldpige på Hjemly Idrætsefterskole
  • Hjemly Idrætsefterskole

    Se glimt fra Hjemly Idrætsefterskole her
Flere videoer >

Flere billeder >

Hjemly Idrætsefterskole

På Hjemly dyrker du sport alle ugens skoledage – hvad end det er fodbold, håndbold, basketball, badminton, løb eller dans. Vi prioriterer faglige og kreative kompetencer, der styrker dig både fagligt og socialt, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at give dig et efterskoleår fyldt med livsoplysning, livsglæde og fællesskab.

På Hjemly Idrætsefterskole går vi efter bolden. Vi har 6 stærke linjer: Fodbold, håndbold, basketball, badminton runners’ high og dans. Hos os har du din linjeidræt alle ugens dage, men vi giver dig også et spændende skoleår på andre områder, hvor vi i fællesskab arbejder for at spille hinanden gode og giver alle mod på og lyst til at få nye kompetencer både fagligt, sportsligt, personligt og socialt.   

Hjemly Idrætsefterskole ligger på Midtfyn 10 km vest for Ringe. 
Vi har gode faciliteter til både undervisning og fritidsaktiviteter. Vi har gode undervisningslokaler, egne idrætshaller, faglokaler og grønne områder med egen lille skov. Vi har plads til 215 elever, der bor på 2-, 3- eller 4 mandsværelser.

Linjefag 
Vi er en idrætsefterskole, der fokuserer rigtig meget på boldspil, og glæden ved idræt. Du skal ved optagelse vælge 1 linjefag, som du har fem gange om ugen hele skoleåret. 
Du kan vælge blandt linjefagene:
Fodbold, Håndbold, Basketball, Badminton, Runners’ high og Hjemly Dance.

Du skal ikke nødvendigvis være god til dit linjefag på forhånd, men du skal have lyst til at træne seriøst fem gange om ugen og deltage i diverse kampe. Du kan læse mere om de enkelte linjer på vores hjemmeside. www.Hjemly.dk 

Workshops 
Elever i 10. klasse har i årets løb workshops i: Kroppen, Filosofi og Horisont. Derudover kan der vælges workshop mellem fagene:  Roadrunner – Musik og bevægelse – Fodbold for ikke fodboldspillere - Styrketræning - Foto - Beachvolley – Badminton mm.

Lejrskoler                                                                                                 
Alle elever er på 2 lejrskoler - en fælles skilejrskole for alle 215 elever i Østig/Italien og derudover er hver af de fire linjer på en linje-lejrskole.

Læs mere om destination på vores hjemmeside.

Hvad vil vi dig egentlig? 
Vi tilbyder dig, med baggrund i Grundtvig og Kolds skoletanker, et efterskole-ophold, der kan give dig: 

• Faglige kompetencer 
• Sociale kompetencer 
• Personlige kompetencer
• Sportslige kompetence

Undervisning 
Eleverne i 9. klasse har hele fagrækken, der kendes fra folkeskolen og kan vælge mellem tysk og fransk – de går ved årets afslutning til FP9-prøve. For eleverne i 10. klasse er det obligatorisk at have fagene dansk, matematik, engelsk, fysik/kemi og tysk/fransk, - disse kan alle afsluttes med FP10-prøven. 
Skolen kan i enkelte tilfælde tilbyde specialundervisning, men ring til os og hør om denne mulighed. 

Skolens hverdag 
At være elev på Hjemly Idrætsefterskole indebærer, at du brænder for at indgå i et fællesskab med 215 kammerater og 25 lærere, køkkenpersonale mm. Vi tilstræber at skabe rammer, hvor eleverne kan udvikle selvstændighed og lære at tage ansvar for egne handlinger. Alle elever vil i årets løb have praktisk arbejde både i skolens køkken og med andre praktiske opgaver. 

Optagelse 
Er du interesseret i at vide mere om Hjemly Idrætsefterskole, så læs mere på vores hjemmeside og find også en tilmeldingsblanket her. Efter vi har modtaget din tilmelding, vil du blive inviteret til informationsmøde, hvis der fortsat er plads til dig på skolen. Der er mulighed for at gå på skolen i mere end et år.

 

Ledige pladser

9. kl 10. kl
Badminton
Pige
Dreng
Basketball
Pige
Dreng
Dans
Pige
Dreng
Fodbold
Pige
Dreng
Håndbold
Pige
Dreng
Løb
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019

Om skolen

223  elever
43  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

9. kl, 10. kl