Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Kerteminde Efterskole

Sammensæt dit eget unikke efterskoleår. Du vælger en faglig profil og du kan vælge linje- og valgfag 3 gange om året. Vi tager på studietur til Berlin og skitur til Norge. Oplev et stærkt fællesskab, en masse udfordringer og få en oplevelse du aldrig glemmer.
OM SKOLEN
Vi er en efterskole med mange spændende linjefag, en fantastisk fællesskab og masser af oplevelser i 9. og 10. klasse.
 
På Kerteminde Efterskole vil du blive udfordret gennem en række oplevelser (studietur, skitur, teateruge, oplevelsestur m.m.), og du vil få styrket din personlige udvikling og fællesskabet. Vi vægter faglighed og ønsker at forberede den enkelte elev bedst muligt i overgangen til ungdomsuddannelserne. 
 
HVILKE LINJEFAG ER DU TIL?
Er du typen, som godt kan lide at udfordre dig selv på mange forskellige planer? Så kan du her hos os prøve op til 3 forskellige linjefag i løbet af skoleåret!

Der er meget at vælge mellem: 
Kunst, Musik, Dans, Tekstil & Design, Kampsport, Cross Training, Foto & Film, Mad & Gastronomi, Dykning, IT & Medie, Science, Adventure, Sejlads og Golf. 
 
FAGLIGHED
I 9. klasse har du alle prøveforberedende fag. I løbet af skoleåret vil du have flere profildage, hvor vi fordyber os i de enkelte fag og blander os med 10. klasserne. 9. klasse vil gennem faglig undervisning og ture med fagligt indhold udvikle dig og gøre dig klar til din ungdomsuddannelse.
 

Vi tilbyder 4 faglige profiler i 10. klasse: Samfund, Sprog, Naturvidenskab og Projekt.  Profilerne indeholder undervisning i løbet af ugen og profildage til fordybning, ture ud af huset, samarbejde med virksomheder og andre uddannelser, samt inspiration fra vores omverden.

VALGFAG

Valgfag kan være: boldspil, gynmastik, begynderguitar, kor, animation, robotværksted, parkour, begynderguitar, yoga, mountainbike, foto, fitness, volley, tekstil design, sangskrivning, brætspil og adskillige andre tilbud.

Se på vores hjemmeside www.kerteminde-efterskole.dk, hvilke fag vi tilbyder. 

BESØG OS
Vi holder en række besøgsdage i løbet af året. Næste gang er den 8. september 2019!

Du er også altid velkommen til at kontakte os og aftale et besøg, når det passer dig!

TAG MED PÅ CAMP!
Vi holder camps på følgende datoer:

  • 14.-16. april

BELIGGENHED
Vi ligger omgivet af smuk natur, med udsigt til Odense Fjord, lige midt i Danmark. Kun 3 km til Kerteminde og mindre end 5 minutter på cykel til Danmarks bedste golfbane, Great Northern.

VORES VÆRDIER
Skolen blev oprettet i 1959 og hviler på et Grundtvig/Koldsk skolesyn om at begejstre, engagere og oplyse. Frihed og ansvar er nøgleord, idet frihed gives og ansvar forventes. 

”Vi arbejder for at gøre eleverne til hele mennesker ved at udvikle både deres teoretiske og deres praktiske sider. Vi vil gerne oplyse og oplive - og undervise dem. Vi vil give dem kompetencer både til at gå videre i uddannelsessystemet og ikke mindst i livet.

Vi arbejder for at vore elever i samspillet og samarbejdet med andre unge og skolens medarbejdere udvikler selvstændighed, hensyntagen og ansvarsfølelse.” (Skolens Værdigrundlag)

Hvis du vælger Kerteminde Efterskole vil du få en oplevelse du aldrig glemmer.

 

Ledige pladser

9. kl 10. kl
Her kan du se oplysninger om ledige pladser
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019

Om skolen

130  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

9. kl, 10. kl