Ollerup Efterskole

Topmoderne øvelokaler og lydstudie, turné og festival, sang og sammenspil, musikteori og instrumentalundervisning, big band og fælleskor, café-aftener med guitarsolos og 100 skrigende fans.

På Ollerup Efterskole er scenen sat til et fantastisk efterskoleår.

Tændte lærerkræfter byder velkommen til en skole, hvor solid boglig undervisning med tilbud om Cambridg engelsk, højt musikniveau og kreative valgfag danner rammen om et stærkt fællesskab, som både kan ses og høres. Vi er klar – er du?

Ryk ind og spil med
På Ollerup Efterskole vil du opleve, at vi har tillid til dig, og du vil få meget ansvar, sådan at du har mulighed for at skabe en skole, der er din. Vi spiller sammen og skaber harmoni mellem det fælles og det individuelle. Vi er lydhøre og nærværende i mødet med hinanden. Vi har store forventninger til dig og til os selv. Hvert år.

Ollerup Efterskole ligger smukt i det sydfynske landskab - 6 km fra Svendborg, 4 km fra motorvejen. Værelser, undervisnings- og fælleslokaler er indrettet i en smuk gammel hovedbygning og i tilbygninger fra 1990. Skolens undervisningslokaler er store og lyse, alle indrettede med smartboards. Skolens mange musiklokaler er veludstyrede med flygler, klaverer, diverse el-instrumenter, trommer og forstærkere.

Tryk på alle knapper
Da sang og musik fylder meget i hverdagen, forventer vi, at du er vild med de mange musikaktiviteter, vi sammen fylder efterskoleåret med. Vi tilbyder undervisning på alle instrumenter, vi spiller både klassisk og rytmisk musik, har orkester og mange forskellige rytmiske hold. Og hvis du ønsker endnu mere musik, kan du vælge blandt de mange musiske valgfag såsom musikmageri, pc-musik, valgkor, studie. Du har også mulighed for at blive en god lyd- og lysteknikker og være ansvarlig for afvikling af koncerter med bands og solister udefra.

I løbet af året får du ca. 15 alternative uger med bl.a. musikteater, turné, tema- og projektdage.

Lad dig overraske
Selvfølgelig vil du også få de obligatoriske fag. Vi lægger stor vægt på, at du ikke keder dig, vi nytænker og er ikke bange for at overraske dig og bryde dine forventninger. Samtidig kan du regne med, at du bliver grundigt forberedt på din vej til en eventuel videregående ungdomsuddannelse.
Til de obligatoriske fag hører også morgensang, fortælletimer, fællessang og idræt.

Valget er dit
Foruden de musiske valgfag får du adgang til en bred vifte af valgfag indenfor kreative fag, håndværksfag og idrætsfag: Drama, billedkunst, tekstilværksted, idræt, journalistik, samfund, boldspil, foto.

Skolen er din, og du hjælper selvfølgelig med at lave mad, vaske op og gøre rent.

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 12/11/2018