Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Strib Idrætsefterskole

Strib Idrætsefterskole giver dig muligheden for at få det fedeste år, der udvikler dig. Både i din sport, men helt klart også fagligt. Oplevelser og kvalitet er ord, der kendertegner vores hverdag. 
Vi har 3 hovedlinjer; badminton, håndbold og fodbold, og vi træner 3-4 gange om ugen. 

Dit værelse og dine venner

Der er plads til 124 elever på skolen, og vores lille størrelse er en kæmpe styrke for vores fællesskab. Du kommer helt sikkert til at kende alle de andre på skolen, og det gør noget for fællesskabet - det er altid stærkt. Du kommer til at bo på 3-4 mands værelser, hvor I har eget bad og toilet, og alle værelser er i samme bygning - derfor er det altid nemt at finde dine kammerater.  

 

Her finder du os

Strib Idrætefterskole ligger kun 200 m fra Lillebælt og fra dit værelse har du udsigt til de to broer, der fører mod Jylland. Skolen ligger inde i Staurby skov, og der er virkelig smukt omkring skolen.

 

Dit personlige skema - det er for fedt

I hverdagen har du de obligatoriske fag dansk, engelsk og matematik. Derudover kan du krydre dit skema med de boglige valgfag tysk, fysik/kemi og spansk. De fleste vælger at sætte to boglige valgfag på deres personlige ugeskema og topper det hele med vores fede innovationsfag og valgfag. Innovationsfagene handler om at udvikle nye ideer, team-udvikling og teambuilding, fremmede kulturer og spændende arbejdsmetoder. Du kan vælge mellem Creative Lab, World, TEC og LIKE. Derudover har du i løbet af året mulighed for at prøve fire forskellige valgfag. Du kan blandt andet prøve havkajak, løbeteknik, sportspsykologi, dans, mountainbike, volley, lystfiskeri, step og squash. 

 

Din udvikling er vores mål

Vi har det man kalder et grundtvigsk livssyn. Det betyder, at vi i løbet af året giver dig indblik i de danske værdier og den danske kultur. Ved at tage udgangspunkt i dét, bliver hverdagen præget af rigtig god og spændende undervisning, foredragstimer og oplevelser med fx. skitur, specialdage, oplevelsesture og vores helt unikke ekstremdag, hvor du kommer til at svømme over Lillebælt. 

Vores mål med det hele er at give dig de bedste betingelser for, at du kan udvikle dig personligt, sportsligt, fagligt og socialt og ikke mindst dine kompetencer og lyst til at arbejde sammen med alle de andre elever i et helt uforglemmeligt fællesskab. 

Det er ikke tilladt at ryge på skolen. 

Ledige pladser

10. kl
Badminton
Pige
Dreng
Fodbold
Pige
Dreng
Håndbold
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019

Om skolen

124  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

10. kl