Tommerup Efterskole

Efterskolen for DIG – præcis som du er. Vi har linjefag i MUSIK, FODBOLD, TEATER, E-SPORT og VERDENSBORGER. Fællesskab og faglighed er topprioriteter: Hos os skal alle være med – og lære så meget, som muligt. Vælg mellem 8., 9. og 10. klasse - med og uden afsluttende prøve.

Tommerup Efterskole er en traditionsrig skole. Midt på Fyn og midt i Danmark. Vi har været højskole og efterskole siden 1906. Her er stemning – og højt til loftet.

Tommerup Efterskole er for alle. Du behøver ikke være verdensmester i noget. Men vi forventer, at alle arbejder seriøst med på fag, linjer og fællesskabet.

Tre fjerdedele af vores elever fortsætter på de gymnasiale uddannelser. Det behøver du ikke – det vigtigste for os er, at hver enkelt elev kommer godt videre i livet og uddannelsessystemet.

Vores undervisere brænder hver især for deres fag. Sammen brænder vi for elevernes personlige udvikling og for det fællesskab, der udvikler sig i løbet af efterskoleåret.

Du kan supplere dit linjefag med valgfag i f.eks. actionsport, Gopro, musik, fodboldtræner og en række boglige fag som Cambridge Engelsk m.v. Det er op til dig. Du kan også vælge at prøve noget, du aldrig har prøvet før. Det er der plads til hos os.

Tommerup Efterskole er en værdi-skole med tilknytning til KFUM & KFUK og IM. Vi har ståsted i folkekirken, og er åbne for og nysgerrige efter, hvad den enkelte elev tror og tænker.

8. kl 9. kl 10. kl

8. kl, 9. kl, 10. kl