Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

 
  • Linjefaget OUTDOOR

    Udeliv, mad på bål, græs i håret og vand under kajakken. For ægte vildmænd- og kvinder
  • Vi elsker STREET WORK OUT

    Se glimt fra Adventure Efterskolen her
Flere videoer >

Flere billeder >

Adventure Efterskolen

På Adventure Efterskolen er faglige ambitioner, engagement, fællesskab og nærvær nogle af vores kerneværdier. Vi er en boglig idrætsefterskole, med 7 spændende linjefag:
Outdoor, Race, Aqua kajak/Windsurf, Ridning, E-Sport, Ski- og Snowboard. Derudover nu også dykning fra skoleåret 2020/2021.

Fællesskabet

På AES er fællesskabet det vigtigste. Alle skal have det godt, og opleve at være med i et forpligtende fællesskab. Vi er en lille skole, hvor det er rart at være. Et ophold på AES giver venner for livet.

Adventure Outdoor

Er en bivuak eller et telt din foretrukne overnatningsform? Er du den, der altid husker skumfiduserne, når der er bål?

På Outdoorlinjen kommer du helt tæt på naturen. Her er græs en fast bestanddel af morgenhåret. Med en rygsæk som skoletaske får du et linjefag, som også udvikler dig personligt.

Adventure Race

Kom fra A til B hurtigst muligt – om det går op eller ned, gennem vand eller buske, så giver du ikke op. Adventurerace er hæsblæsende fra start til slut.

Kajak, mountainbike, trailrunning, orienteringsløb og meget mere bliver en del af din hverdag, når du og dine holdkammerater sammen kæmper for sejren i de mange konkurrencer, vi deltager i.

Adventure Aqua

Adventure Efterskolen er omgivet af vand, så det er naturligt for os at dyrke vandet omkring os.

Vi svømmer, sejler, ror i havkajak, wind- og kite-surfer, rider på bølgen på vores wakeboards og kneeboards, og vi boltrer os i bølgerne. Ønsker du at tage et dykkercertifikat, har du også muligheden her!

Ridning

Tag en ridetur med vennerne og en ridelærer i vandkanten i et af landets smukkeste landskaber. Prøve sansestien på hesteryg. Og tag ridemærke, deltag i et stævne og vær med i rideskolelivet inde i de to ridehaller eller ude på en af banerne. Du behøver ikke have egen hest - vi låner rideskolens heste.

Men skynd dig - der er kun plads til 12 på holdet.

E-Sport

Drømmer du om en fremtid som professionel gamer, og ønsker du at udvikle dine skills med teori, strategi, teknik og samarbejde i CS:GO eller LoL så er det på AES det sker.

Fællesskab, sund hverdag og en god omgang seriøs træning til denne hjernesport med vores træner Simon Friis Paulsen, som har mere end 10 års erfaring fra hold på topniveau. Uanset om du er silver 3 eller faceIT level 9 i CS:GO, eller for den sags skyld bronze eller challenger i LOL, vil han kunne udfordre og bidrage til din udvikling.

Ski & Snowboard

Elsker du at stå på ski, og drømmer du om snefnug i håret, sved på panden og fantastiske oplevelser i sneen, skal du vælge vores mest polulære linjefag. Vi tager på 3 egenfinansierede udlandsture, hvor du forbedrer din teknik og bliver en bedre skiløber.

Alpin ski eller snowboard. På Adventure Efterskolen får du hele pakken.

Dykning

 

Få et dykkercertifikat og udforsk en azurblå verden af fisk og farver på to dykkerture til hhv Cypern og Malta. Eksotiske fisk, havarkæologi og underwaterhunting med harpun giver dig oplevelser for livet. 

 

 

 

De 3 Ture

Hvert år tager vi på 3 fælles ture. De 3 destinationer er Tjekkiet, Østrig og Harzen. På den første tur rappeller og water rafter vi. Den anden destination er Østrig hvor vi tager på ski. Den sidste destination er Harzen hvor der fx er mulighed for at komme ud på nogle af de 62 mountainbike-ruter i nationalparken.

Få en rundvisning

Du er meget velkommen til at ringe til os på 74 44 27 62 for at høre mere ellers klik ind på hjemmesiden og læse mere om hvad vi kan

Ledige pladser

8. kl 9. kl 10. kl
Her kan du se oplysninger om ledige pladser
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019

Om skolen

86  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

8. kl, 9. kl, 10. kl