• 28 VALGFAG på Agerskov Ungdomsskole

Vi har 28 valgfag, som vælges for 1/2 år - så du har mulighed for at prøve en masse ting af på et efterskoleår.
  • EXPLORE YOURSELF

Kan du IKKE vælge fra? Så vælg TIL på Agerskov Ungdomsskole!

Agerskov Ungdomsskole

⭐⭐⭐ EN STOR FAMILIE ⭐⭐⭐

Bliv del af et stort, tæt fællesskab og få oplevelser for livet.

Har du hørt eleverne fortælle om fantastiske fællesskaber, om at blive meget mere åben, om dykning, fodbold, håndbold, masser af kreativ udvikling om hygge på værelserne, om rejser og meget andet?

Tak fordi du vil læse mere

Vi er en gymnastik- og idrætsefterskole med masser af valgfag, egen svømmehal, fælles transport fra Rødekro og X-bus lige til døren.

3 rejser og flere ture
Vi har en årlige skitur, og kan tilbyde storbyture til bl.a Berlin og København samt dykkertur til Maldiverne, Thailand eller Rødehavet.

Vi tilbyder desuden en ekstra valgfri udlandsrejse.

Mere håndbold, fodbold og svømning med prof trænere.
Du kan vælge op til 3 timers fodbold og/eller op til 3 timers håndbold om ugen. Desuden kan du vælge op til 4 timer om ugen med svømmetræning, og udover det 5 gange om ugen som morgentræning - altså op til 10 timer om ugen.

Professionel håndboldspiller som træner
Emily Baunsgaard som er professionel håndboldspiller i SønderjyskE samt Morten Jørgensen der til dagligt spiller for TM Tønder er begge fast tilknyttet Agerskov Ungdomsskole som trænere.

Tidligere prof spiller som Fodboldtræner
Kasper Sørensen har spillet i klubberne SønderjyskE, Tønder SF samt FC Sydvest 05 Tønder, og er fast tilknyttet som træner på Agerskov Ungdomsskole.

Semi prof triatlet
Også valgfaget svømning har fået en super skarp træner tilknyttet: Den semi professionelle triatlet Morten Frydkær.

Apple skole
Alle elever får deres egen ipad til undervisningen ved skolestart.Hovedredskaberne i undervisningen er iPads og Apple-tv. Elever og lærere får iPads og klasseundervisningen foregår via Mac-tv.
Det giver mulighed for både effektiv og spændende undervisning med mange muligheder og fleksibilitet - den optimale læring for dig. Redskaberne har en central rolle i alle de obligatoriske fag og bruges også i valgfag.

Valgfag
Vi tilbyder 28 forskellige valgfag, bl.a. Jagttegn eller PADI dykkercertifikat med rejse til Maldiverne, Thailand eller Rødehavet.
Vi har rigtig mange valgfag, da det er vores erfaring, at man bliver "træt" af kun at have enkelte linjefag. På Agerskov Ungsomsskole har man mulighed for at prøve mange forskellige ting i løbet af efterskoleåret.

Enestående år
Vi er klar på at give dig et enestående år, hvor du får en masse spændende oplevelser og får mange nye venner. Vi er klar på at udfordre både din hjerne og din krop, hvis du tør give dig fuldt ud.

10.klasse AUX
10. AUX er et anderledes og spændende år, hvor du kan forberede dig til, og dygtiggøre dig, så du er klar til din videre uddannelse. Du kommer ikke op til folkeskolens afgangsprøve på 10. AUX, men du bliver vurderet og får karakterer gennem hele året. Året afsluttes med at lave en årsopgave.

Idræt
Foruden det boglige i 9.klasse og på AUX, har du mange muligheder for at udfolde dig i idræt. Skolens idrætsfaciliteter garanterer de bedste muligheder for idrætslig udvikling. Vi har springcenter, egen idrætshal og udendørs idrætsanlæg. Vi har også vores egen svømmehal som bliver brugt til svømning, livredning, dykning og udspring. Der 25 meters bassin og udspringsbassin med 1 og 3 meter vippe.

Skoleskema
Hos os kan du sammensætte et skema af kreative og idrætslige valgfag, der giver en spændende hverdag.
Skoleåret er også præget af anderledes uger og dage, hvor fokus ligger på bla. kreativitet og teambuilding. Du vil komme på skitur, vi laver emneuger med særligt indhold, projektopgave/selvvalgt opgave og selvfølgelig en masse gymnastik.

Hjemmeside
Kig forbi vores hjemmeside for mere info om det år vi tilbyder netop dig - Time of my life.

RUNDVISNNG
Kig forbi på skolen hvor nuværende elever gerne giver dig en rundvisning. Du får langt det bedste indtryk ved at besøge os.
Ring på Tlf. 74 83 33 15 eller mail på info@agerskovungdomsskole.dk for at aftale en tid

Vi glæder os til at se dig