• BGI akademiets officielle efterskolefilm

Se glimt fra BGI akademiet her
  • Parkour og hygge

Hygge i Fabrikken, verdens største parkouranlæg.

BGI akademiet

Linjer i dans, rytme, spring, parkour, sportsacrobatik, basketball, cykling, amerikansk fodbold, fitness, håndbold, fodbold, ski & snowboard. Cambridge IGCSE. Lifeskills. Tilbud til overvægtige. Gymnasieforberedende undervisning. Sports- & gymnastikstævner. Forenings-og klubsamarbejder. Udlandsture. Blandede boenheder. Stærke fællesskaber.

Linjer
Vi er en idrætsefterskole, der henvender sig til såvel bredde- som talent-udøvere. Et højt timetal på linjerne giver dig mulighed for fordybelse / personlig udvikling / lederuddannelse – fællesskab, kreativitet og glæden ved idræt er bærende værdier.

Boglige fag
Den boglige undervisning er højt prioriteret og gymnasieforberedende – ca. 75 % fortsætter på en af de gymnasiale uddannelser/25 % vælger andre ungdomsuddannelser. Vi fremmer lysten til faglig dygtiggørelse og skaber målbare resultater. Tilbud om lektiecafe hver dag. Valgfag med ekstrahjælp i dansk, matematik og engelsk. Engelsk på højniveau opnås ved valg af vores internationale linje IGCSE.

Valgfag
Almen idræt, Badminton, Basketball, Boys only, Dans, Drama-Performance, E-sport, Fitness, Foto, Girls only, Grand Prix, Idrætspsykologi, Innovation-Iværksætteri-Ledelse, Indefodbold, Jagttegn, Journalistik, Kor, Kreativt værksted, Livsoplysning, Massage -Wellness, Mountainbike, Spinning, Sund livsstil, Tegning, Valgspring, Volleyball, What’s up m.fl.

Faciliteter
Fås ikke bedre.. 5 haller; opvisningshal med plads til 2.500, streethal med bl.a. verdens største anlæg til parkour + 5 stortrampoliner + løsskumsgrave + 35 meters fasttrack + faciliteter til streetbold + koncertscene, alm. sportshal, stort springcenter med alt tænkeligt udstyr til bane- og trampolinspring og endelig en danse- og rymehal. Desuden 2 store dansestudier, kunstgræsbane i dobbeltstørrelse, to Goal Stations med fitlight, pannabane, 360 graders arena (mm.), fitnesslokaler, militær feltbane, streetbasket, beachvolleyball, værkstedsbygning, skolekøkken, musiklokale og wellnessfaciliteter. Svømmehal, tennisanlæg og mountainbikebane inden for en cykelafstand på 10 min. Feriebyen Juelsminde eller Horsens kan man cykle til på 30 min (kan også nås med mange daglige busafgange fra BGI). Kridttavlerne er udskiftet med smartboards / trådløst netværk overalt. ”BGI byen” består af 36 hyggelige ”huse”, hvor piger og drenge bor blandet.

Ture
I fællesskabsgrupperne rejser vi på introtur til Tjekkiet og Sydfrankrig. Det skifter fra år til år, hvilken af destinationerne fællesskabsgrupperne rejser til.

Fælles skitur til Østrig. IGCSE + rytme- og danselinjen er på studietur til England. Skilinjen er på tur til forskellige lande. Basket og Amerikansk fodbold rejser til en europæisk destination.

Bl.a. ved sportskampe, cykelløb og gymnastikopvisninger er der ture rundt i Danmark.

Værdier
Det hele menneskes udvikling – det forpligtende fællesskab – åbenhed & tillid – livsmod & livsværdier.

Optagelse & Økonomi
BGI akademiet er en meget søgt efterskole. Nogle linjer er fyldt 4 år forud – ret henvendelse i god tid. Tjek vores prisberegner på vores website for at få beregnet jeres families pris for et år på BGI akademiet.

Skolestørrelse & besøg
Vi har på alle områder kun erfaret og oplevet fordele ved at være et stort fællesskab. Besøg skolen og se om I efter at have "snust" til atmosfæren, når frem til samme konklusion. Tjek vores hjemmeside for at se hvornår vi har besøgsdage. Vi ses på BGI akademiet - efterskolen med de mange muligheder.

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 11/29/2018

Øvrige oplysninger