Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

 
  • Lyden af BGI

    Husk lyd ;-)
  • BGI akademiets officielle efterskolefilm

    Se glimt fra BGI akademiet her
Flere videoer >

Flere billeder >

BGI akademiet

Klar til et fedt år? Nye venner og idræt målrettet dit niveau? Vælg fx dans, rytme, spring, parkour, sportsacro, basket, cykling, amr. fodbold, fitness, håndbold, fodbold, ski, snowboard, Cambridge IGCSE eller livsstilsændring med fokus på sundhed og personlig udvikling. Glæd dig til seriøs undervisning, udlandsture og fællesskab med plads til alle

Linjer- idræt og personlig udvikling
Vi er en idrætsefterskole, der henvender sig til såvel bredde- som talent-udøvere. Et højt timetal på linjerne giver dig mulighed for fordybelse / personlig udvikling / lederuddannelse. Fællesskab, kreativitet og glæden ved idræt er bærende værdier. Du kan se alle de linjer, vi tilbyder på www.bgiakademiet.dk.

Særligt tilbud om livsstilsændring

Udover vores store udbud af idrætslinjer tilbyder vi også Livsstilsændring på BGI akademiet Hjarnø. Her ligger fokus på fysisk og mental sundhed og personlig udvikling. Linjen er for alle, der ønsker en livsstilsændring - uanset om der er tale om et ønske om at tabe sig, få mere energi eller større selvværd - i krop, skole, motion og dig selv. Også her bliver idræt en bærende del af din hverdag - med udgangspunkt i dit niveau. 

Boglige fag
Den boglige undervisning er højt prioriteret og gymnasieforberedende – ca. 75 % fortsætter på en af de gymnasiale uddannelser/25 % vælger andre ungdomsuddannelser. Vi fremmer lysten til faglig dygtiggørelse og skaber målbare resultater. Tilbud om lektiecafe hver dag. Valgfag med ekstrahjælp i dansk, matematik og engelsk. Engelsk på højniveau opnås ved valg af vores internationale linje IGCSE.

Herudover tilbyder vi en lang række valgfag, som du kan se på www.bgi.dk.

Faciliteter

Fås ikke bedre.. 5 haller; opvisningshal med plads til 2.500, streethal med bl.a. verdens største anlæg til parkour + 5 stortrampoliner + løsskumsgrave + 35 meters fasttrack + faciliteter til streetbold + koncertscene, alm. sportshal, stort springcenter med alt tænkeligt udstyr til bane- og trampolinspring og endelig en danse- og rymehal. Desuden 2 store dansestudier, kunstgræsbane i dobbeltstørrelse, to Goal Stations med fitlight, pannabane, 360 graders arena (mm.), fitnesslokaler, militær feltbane, streetbasket, beachvolleyball, værkstedsbygning, skolekøkken, musiklokale og wellnessfaciliteter. Svømmehal, tennisanlæg og mountainbikebane inden for en cykelafstand på 10 min. Feriebyen Juelsminde eller Horsens kan man cykle til på 30 min (kan også nås med mange daglige busafgange fra BGI). Kridttavlerne er udskiftet med smartboards / trådløst netværk overalt. ”BGI byen” består af 36 hyggelige ”huse”, hvor piger og drenge bor blandet.

3 udenlandsture
I fællesskabsgrupperne rejser vi på introtur til Tjekkiet og Sydfrankrig. Det skifter fra år til år, hvilken af destinationerne fællesskabsgrupperne rejser til.

Fælles skitur til Østrig. IGCSE + rytme- og danselinjen er på studietur til England. Skilinjen er på tur til forskellige lande. Basket og Amerikansk fodbold rejser til en europæisk destination.

Bl.a. ved sportskampe, cykelløb og gymnastikopvisninger er der ture rundt i Danmark.

Værdier
Det hele menneskes udvikling – det forpligtende fællesskab – åbenhed & tillid – livsmod & livsværdier.

Optagelse & Økonomi
BGI akademiet er en meget søgt efterskole. Nogle linjer er fyldt 4 år forud – ret henvendelse i god tid. Tjek vores prisberegner på vores website for at få beregnet jeres families pris for et år på BGI akademiet.

Skolestørrelse & besøg
Vi har på alle områder kun erfaret og oplevet fordele ved at være et stort fællesskab. Besøg skolen og se om I efter at have "snust" til atmosfæren, når frem til samme konklusion. Tjek vores hjemmeside for at se hvornår vi har besøgsdage. Vi ses på BGI akademiet - efterskolen med de mange muligheder.

Ledige pladser

9. kl 10. kl
Her kan du se oplysninger om ledige pladser
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019

Om skolen

550  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

9. kl, 10. kl

Øvrige oplysninger

  • Særlige tilbud til overvægtige

BGI  akademiet
Følg os på snapchat: [bgiakademiet]