Bjergsnæs Efterskole

Gymnastik, spring og fodboldlinje er centrale interesseområder på Bjergsnæs. Vi giver dig desuden mulighed for, at du kan fordybe dig i de boglige fag samt det kreative element. Gymnastikken er i fokus (spring, teamgym, tumbling, rytmisk gymnastik, grandprix, dans), og du kan også dyrke din passion på fodboldlinjen. Mulighederne er mange.

Alle har et talent
På Bjergsnæs Efterskole giver vi plads til, at den enkelte elev gennem fællesskabet kan udvikle sig med de evner og talenter, man har. Vi kalder det talentudvikling. Derfor tør vi godt sige: Alle har et talent – vi udvikler det! Vi forventer derfor også, at du har lyst til at være en del af denne udvikling. Du skal være parat til udfordringer og oplevelser, som udvikler dig som person.

Gymnastik og spring
Bjergsnæs er en gymnastikefterskole, og derfor har du 5 ½ times obligatorisk gymnastik om ugen med mulighed for at vælge yderligere valgfag som spring, teamgym, tumbling, rytmisk gymnastik drenge/piger, grand prix gymnastik eller dans.

Fodbold
Udover gymnastik har vi også fodbold, hvor du får 3 ugentlige træningspas samt kampe. Vi deltager i flere turneringer - ofte mod andre efterskoler. Vintertræningen foregår på kunstgræs.

Få indtryk, giv udtryk, sæt aftryk!
Det kreative element er også en del af hverdagen på Bjergsnæs Efterskole, og derfor har vi nogle superkreative lærere, som to gange i løbet af skoleåret involverer dig i et kreativt projekt, hvor du får lov at sætte dit personlige aftryk. Photo-art, skulptur og land-/street art, maleri, grafik, tegning. Du vil komme til at arbejde med både skøre og skæve projekter.

Det boglige …
I de boglige fag giver vi dig udviklingsorienteret undervisning, hvor vi søger mod at hver enkelt elev udvikler sig så meget som muligt. Vi har store ambitioner på vores elevers vegne og stræber mod at undervise ud fra moderne læringssyn.

Dit år på Bjergsnæs
Du skal være klar til et år, hvor der er fart over feltet. Vores årskalender er fyldt op med spændende begivenheder, så du vil ikke komme til at kede dig. Ryste-sammen-tur i kontaktgrupper, lederuddannelse, tema-arrangementer, musical, skitur til Østrig, opvisningsturné og meget mere. Du har rig mulighed for at give den ekstra gas, da både springcenter, gymnastiksal, hal, musiklokaler og andre faciliteter kan benyttes, når du har lyst. Forbered dig på et år, hvor du bliver en del af et fantastisk fællesskab.

Kig forbi!
Vores efterskole er fra 1981 og ligger i smukke omgivelser ved Viborg. Udsigten er flot, og vi viser gerne dig og din familie rundt. Ønsker du en rundvisning? Klik her

Se film om skolens hverdag, gymnastik, spring og undervisning

Bjergsnæs Efterskole