• "Vi hjælper dig op"

På Brøruphus hjælper vi dig op, hvis du falder ned. Det er tanken bag vores musikvideo om Brøruphus Efterskole
  • "Vejen hjem"

Cover af Kris Hermans "Vejen hjem", hvor Ida SF, Rosanna og Ida H viser nogle af de uforglemmelige oplevelser de har haft på Brøruphus

Brøruphus Efterskole

På Brøruphus tror vi på, at unge kan noget, vil noget, er videbegærlige – og har lyst til oplevelser. Hos os kan du fordybe dig i de boglige fag samt i et af linjefagene: Kunst, Musik, Teater, Håndbold, Fodbold eller Badminton. Vi tilbyder et efterskoleophold fyldt med nye oplevelser og udfordringer. Et år med meningsfuldt indhold i trygge rammer.

Et år på Brøruphus er ikke en pause inden du skal videre. Det er et år hvor du styrker dig selv til fremtiden. Gør dig fri af den hverdag du har gået rundt i de sidste mange år. Fri til at blive dygtigere til boglige fag, til idræt og til de kunstneriske fag. Fri til at opleve nye sider af dig selv og udvikle dem du kender. Sammen med andre.

Vi giver eleverne en almen uddannelse og opdragelse med vægt på den personlige udvikling, hvor fællesskab og samvær er vigtige forudsætninger.

På Brøruphus Efterskole kan du

• Udvikle dig selv gennem boglige, musiske, kreative og fysiske fag.
• Udvikle din fantasi, skaberevne og kreativitet.
• Bruge din krop og få sved på panden på plænerne, i hallerne eller i fitnesslokalet.
• Udvikle nye sider af dig selv og lære noget, du har brug for.
• Møde voksne, der tager dig alvorligt, og som giver dig både med- og modspil.
• Få nye venner og blive en del af et fællesskab.
• Få oplevelsen af, at noget er større end dig selv.

Beliggenhed
Brøruphus Efterskole ligger i en lille landsby, Brørup, ca. 9 km syd for Skanderborg i en særdeles smuk natur. Fra skolen er der udsigt over Skanderborgsøerne, og stedet er omkranset af et afvekslende landskab med små skove, bakker, søer, moser og dyrkede marker.

Der er gode forbindelser med bus/teletaxa til Skanderborg – og derfra videre til resten af landet. Skolen ligger ca. 5 km fra motorvejsafkørsel nr. 54, Ejer Baunehøj, hvis du kommer syd fra, og nr. 53, Skanderborg S, hvis du kommer nord fra. Skolen har meget fine faciliteter med bl.a. to idrætshaller (den ene med internationale mål), teamtrack, udendørs fodboldbaner, beachvolleybane, nyt musikhus, stort kunstlokale og teaterlokale.

Vi har gode klasselokaler og ny naturfagsafdeling, alle med interaktive tavler. Vi har foredragssal, gode opholdslokaler og en hyggelig spisesal. Der er trådløst netværk over hele skolen.

Brøruphus Efterskole
Følg os på snapchat: [broeruphus]