Deutsche Nachschule Tingleff

Du behøver ikke være flydende til tysk i forvejen, men det er godt, hvis du er motiveret for at lære tysk. Giv tysk en chance på en anderledes måde, idet vi taler tysk og dansk i hverdagen. Valgfag er bla. showchoir,design, bygge, band, LEGO, idræt. Skolen ligger kun 5 minutters gang fra Tinglev Station!
Skolens beliggenhed
Centralt i Sønderjylland ligger ”Den tyske Efterskole Tinglev” – kun godt et kvarters kørsel fra grænsen, Tønder eller Aabenraa og blot ti minutters kørsel fra motorvejen E45 med plads til 86 elever.

Har du lyst til
• at lære tysk legende let? Det er ikke en forudsætning at du kan tysk på forhånd, men det er en fordel, hvis du er motiveret for at lære det.
• at bo sammen med en tysktalende elev på værelse?
• at have mere tyskundervisning end i folkeskolen?
• at opleve det bedste fra den danske og tyske kultur?
• at dyrke meget idræt, være kreativ og spille musik

Så læs videre
På grænselandets tosprogede efterskole taler vi tysk til daglig, hvilket betyder, at du kan lære tysk på en let og naturlig måde.

Skolens undervisningstilbud
Vi tilbyder FSA/FS10 og lægger vægt på en gymnasieforberedende undervisning. Derudover har vi et bredt udbud af valgfag.
Skolen råder over et omfattende idrætsanlæg m hal, boldbaner, atletikbane med kunststofbelægning og beachvolleybane. Vi har selv mountainbikes og i Tinglev er der en svømmehal med 25 meter bane.
Vi samarbejder med den lokale rideskole og tilbyder ridning. Ud over sprog og idræt, lægger vi stor vægt på de kreative fag og tilbyder bl.a. kor, teater, dans, design, billedkunst og LegoMindstorms.

Du deltager aktivt i madlavning og rengøring af skolen.

Derudover har skolen en sauna, et fitness rum, et velindrettet træsløjdlokale samt kino.

Vi ønsker at give dig en alternativ skoleform, hvor du selv er med til at udfylde de rammer, vi stiller til rådighed. Endelig vil vi gøre alt for, at et skoleår på ”Den tyske Efterskole Tinglev” vil blive det bedste år i dit liv!

Øvrige oplysninger

• Kørestols-tilgængelig indretning