Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Djurslands Efterskole

Djurslands Efterskole er en kristen efterskole med linjefagene VOLLEY, FODBOLD, MUSIK og E-SPORT. Sammensæt dit helt eget ophold – vælg imellem vores over 20 spændende valgfag. Bo tæt på skov og strand og nyd godt af skolens moderne faciliteter og tag med på årets to udlandsture. Rygtet siger at regnbuen ender på Djursland! #dufårguldmedhjem

På Djurslands Efterskole kan du få en kvalificeret undervisning, møde nye kammerater fra ind- og udland og være dig selv i et fællesskab, hvor den enkelte har unik værdi. Få en sund hverdag med sport, musik, god mad og spændende oplevelser. Vi ønsker, at tryghed og tillid er en del af hverdagen på skolen. Vi ønsker at give dig det bedst mulige ophold på vores efterskole, så du udvikler dig som menneske til at tage ansvar, respektere forskellighed og glæde dig over livet. 
 
Miljø
Skolen ønsker at fungere som et kristent hjem, og derfor holder vi morgen- og aftenandagt og deltager i søndagens gudstjeneste. Eleverne står selv for frivillige arrangementer som cellegrupper og lovsangsaftner.  
 
Positiv indsats
Samværet og undervisningen sigter på, at du selv tager ansvar og arbejder positivt med. På efterskolen står eleverne fx for rengøring af skolen, og de hjælper til i køkkenet.

Skolefag
De obligatoriske fag, som hører med til folkeskolens prøver efter 9. og 10. klasse. Dertil kommer valgfag, kristendom og fællestimearrangementer.

Valgfrie fag og oplevelser
Du kan vælge mellem en vifte af valgfag. I fritiden er der gode muligheder for sport i hallen. Da efterskolen ligger i naturen med skov og strand i nærheden, byder området på gode oplevelser fx badning, orienteringsløb og vandreture. Hvert år bliver der arrangeret ture, ekskursioner og lejrskoleophold i udlandet.

Forældresamarbejdet
For at fremme det gode samarbejde mellem skole og hjem har hver elev en kontaktlærer. Forældre og søskende er altid velkommen på skolen.

Ledige pladser

8. kl 9. kl 10. kl
Her kan du se oplysninger om ledige pladser
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/4/2019

Om skolen

110  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

8. kl, 9. kl, 10. kl