• Arternes Parlament - eksempel på læringsspil

Et eksempel på den anderledes undervisning på Epos. I læringsrollespillet Arternes Parlament udforsker vi en verden, hvor demokratiet omfatter alle dyre- og plantearter. Eleverne spiller rollen som “ambassadører” for hver sin art. Gennem leg og research, debat og samarbejde var opgaven at få sin arts politiske interesser ført ud i livet. -En anden måde at lære om samfundsfag og biologi.
  • Efterskolen Epos på College of Wizardry

Rollespillet 'College of Wizardry': Få et indtryk af vores årlige studietur til det polske slot Czocha. Her er elever og lærere over flere døgn fordybet i rollerne som studerende og undervisere på et eventyrligt trolddoms-akademi.

Efterskolen Epos

Lær gennem leg og spil! På Epos tror vi på, at du lærer mest, når du selv er aktiv. Du kommer til at lære gennem rollespil og simulationsspil, og vi bruger interaktive computerprogrammer i undervisningen. Spillene giver dig mulighed for at prøve ting af, lave fejl, og gøre dig dine egne erfaringer.

På Epos kommer du til at møde nye venner, der deler dine interesser. Her kan du se, om du passer ind i en – eller måske flere - af vores elevprofiler:

Rollespilleren: Du elsker at skabe universer sammen med andre.

Bogslugeren: Du elsker at lade dig opsluge af gode bøger, og har måske lyst til selv at arbejde med at skabe fortællinger?

Skuespilleren: Du kan lide at prøve dig selv af i nye roller.

Cosplayeren: Du elsker at skabe fantasifulde kostumer.

Taktikeren: Du kan lide at fordybe dig i avancerede spil og tænke strategisk.

Anerkendende kommunikation
På Epos bakker lærere og elever hinanden op. Vi giver ærlig feedback på en måde, så det styrker. Vi tror på, at vi lærer bedre når vi føler os trygge, og bliver udfordret blandt venner.

Lær at lære
På Epos vil du blive trænet i metoder til at optimere din evne til at lære. Du vil lære at sætte dig mål og finde den indre motivation. Og du vil lære om, hvad din hjerne behøver for at udvikle sig.

Faglighed
Vores mål er, at du på Efterskolen Epos kommer til at lære mere, end du ville have gjort i folkeskolen. Vi er optimistiske omkring det mål, for vi tror på, at du lærer bedst, når du har det sjovt imens. Undervisningen leder frem mod folkeskolens afsluttende prøver.

Undervisning der passer til dig
Fordi vi bruger computerprogrammer i undervisningen, har vi gode muligheder for at give dig udfordringer lige netop på dit niveau og i dit tempo. Måske lærer du bedst ved at have ro til at blive ved det samme matematikproblem, til du har forstået det hundrede procent? Eller måske har du brug for mere udfordring, end du er vant til at få i normal klasseundervisning? I begge tilfælde er undervisningsprogrammerne en hjælp, fordi de tilpasser sig efter dig.

Life skills
I faget Life skills kommer du til at lære om emner som kommunikation, samarbejde og konfliktløsning. Det er evner, som et år på efterskole giver dig gode muligheder for at træne, og som du kan tage med dig og bruge resten af livet.

Få en smagsprøve i din ferie
Få en smagsprøve på Epos ved at deltage i en af vores camps. På campen kan du opleve, hvad det vil sige at lære gennem leg og spil, og du kan finde ud af, om Epos er noget for dig. Vi holder camps i de fleste ferier.

Rabatmuligheder
På Epos giver vi mulighed for at man kan søge rabat til opholdet. Dette tilbud er en ekstra rabat som er UDOVER det tilskud, staten giver. Rabatten tildeles familier, som er trængte på økonomien, og grundene til at søge rabat kan for eksempel være arbejdsløshed, skilsmisse eller sygdom i familien. Rabatten vil være på mellem 5000-15000 kr. per år, og I kan udtrykke ønske om rabat i forbindelse med indskrivningsprocessen. Find formularen på vores hjemmeside.

8. kl 9. kl 10. kl

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 11/22/2018