Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

 
  • Du vil ikke hjem igen

    Når først du har besøgt Frydensberg, vil du ikke hjem igen...
  • #vierfrydensberg

Flere videoer >

Flere billeder >

Frydensberg Efterskole

Fællesskab i verdensklasse. Mange populære valgfag som Ridning, E-sport, Rugby, Sejlads mv. Rejser til USA, Afrika, Australien, Tjekkiet og Paris. Alle rejserne er inkluderet i skolepengene. Bogfri og lektiefri skole. Vi er en kristen efterskole, der ser alle mennesker som værdifulde.

Vores værdigrundlag
Frydensberg er en kristen efterskole. Troen på Gud og det at elske sin næste som sig selv er udgangspunktet for livet på Frydensberg. At det er en kristen efterskole betyder ikke, at man skal være kristen for at være elev. Men man skal have lyst til at vide mere om det med at tro på Gud og man skal respektere skolens værdigrundlag og 3 hjørnesten - Ægte fællesskab, Udfordrende undervisning og Oprigtig tro.

Undervisning
Almindelige obligatoriske fag med prøver som i folkeskolen. Derudover har vi mange spændende valgfag: E-sport, Ridning, Sport/friluftsliv – Explorer, Klatring, Triplebold, Frydliga, Run for your life, WorkOut og Bo[x]etræning. Kreativt - Medie/IT, Art Outlet, Mode&Design og Handyman. Musik/”performance” – RealWorship, Samspil/bands, Musikskole (klaver, trommer, bas og guitar), Solosang, Footloose og Teaterskolen. Andet - Aktiv Tro, GirlStuff, BoyZone, Filmvidenskab og Intercontinental Food Factory.

Landsbyskolen online
Skolen ligger naturskønt i udkanten af Mariager tæt ved skov og fjord, hvilket giver mulighed for hyggelige sejlture, spændende naturoplevelser og vilde, grænsesprængende friluftsaktiviteter. Samtidig giver vores store nybyggede computerlokale gode rammer for at slå dørene op til omverdenen ved aktiv brug af moderne informationsteknologi.

En del af den store verden…
Undervisningen foregår på dansk, men vi lægger vægt på at være internationalt orienterede. I engelsk har vi et højere lektionsantal end i folkeskolen, vi har medarbejdere med engelsktalende baggrund ansat og vores årlige udlandstur går til et engelsktalende land.

… og det nære fællesskab.
Frydensberg har plads til 130 elever og er en lille skole med trygge og hyggelige forhold og faste rammer. Eleverne mødes ofte i kontaktgrupperne, der består af ca. 8 elever og en lærer. Kontaktlæreren har et særligt ansvar for "sine" elever og varetager også kontakten med hjemmet.

Skolen er røgfri

Mere info
Vil du vide mere, er du velkommen til at tjekke vores hjemmeside eller kontakte os på 98542444

Ledige pladser

8. kl 9. kl 10. kl
Her kan du se oplysninger om ledige pladser
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019

Om skolen

125  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

8. kl, 9. kl, 10. kl

Øvrige oplysninger

  • Særlige tilbud til overvægtige
  • Tilbud til unge med ADHD, autisme o.l.