Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design

Træd ind i det kreative køkken og hør noget om sunde råvarer, alverdens mad, sund fastfood & bryllupslagkager. Som musiker lytter du numre af, indspiller musikvideoer og er på turné. Designerne (industriel eller tøj) arbejder med designprocesser og udvikling af din kreativitet, ligesom vi også har et tilbud til dig, som har en skuespiller i maven.

Madlavning:

På vores mange hold i madlavning og gastronomi hører du noget om gode råvarer og sunde kostvaner lærer at sammensætte en alsidig og spændende menu. Vi arbejder også med sunde burgere, pizzaer, bryllupslagkager, bolsjer, ernæringslære, kostplanlægning mv. En linje for dig, der vil være kok eller bare er vild med mad.

Musik:

Som musiker har du sammenspil, kor, musikteori, hørelære, lærer at lytte numre af, er i studie, laver musikvideoer, spiller i morgensangsbandet og til de forskellige fester på skolen og ikke mindst, ude og spille - og med på den afsluttende turné.

Teater:

Har du en skuespiller i maven, kan du her udvikle dit talent. Vi arbejder med elementer fra musicals, performance, totalteater, dans, gøgl, film og har i løbet af året flere opsætninger.

Syning:

Er du træt af stangtøj og har lyst til at prøve at lave et personligt grundmønster, så tøjet bare sidder, er dette linjen for dig. Ud over at sy en masse spændende tøj til hverdag og fest (fra genbrugstøj til gallakjoler), arbejder vi også med tidens trend.

Bage/ konditor:

Denne linie er til dig, der elsker at bage. Vi laver alt fra rugbrød til bryllupskager. Du arbejder med alle forskellige dejtyper og vi finder de kreative evner frem, når kager og deserter skal pyntes og anrettes. Brød bliver fremstillet med forskellige typer mel. Vi arbejder med surdej og langtidshævet brød. Alt bliver smagt og diskuteret, og ud fra den nye viden du erhverver, videreudvikler du opskrifter, så du får dine egne personlige brød fremstillet. De hjemmelavde fyldte chokolader kommer du også til at fremstille, hvor du lærer at temperere chokoladen, og laver dine egne favoritfyld. Ud over at bage og lave deserter, har vi også dage med gastronomi, hvor vi sammensætter for- og hovedretter. Her arbejder vi også med dekoration og sensorik. Til sidst kommer du til at prøve det hele af, når vi laver enten café- eller restaurantaften.

Ledige pladser

9. kl 10. kl
Her kan du se oplysninger om ledige pladser
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 11/6/2018

Om skolen

105  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

9. kl, 10. kl