• Teaterteaser

Se glimt fra forskellige forestillinger og visninger
  • Musik på Fater Eskil

Se glimt fra Musiks koncert på Fater Eskil, Aarhus

Efterskolen for Scenekunst

Kom og bliv en del af en efterskole, hvor hverdagen er præget af spændende boglig undervisning og kreative udfordringer i teater, musik, dans og film. Alle kan blive elev på efterskolen, bare du har lyst til at give plads til din begejstring og nysgerrighed, for her er ambitionerne høje for dig og fællesskabet.

Efterskolen er en grundtvigsk efterskole med plads til 88 elever i 9. og 10. klasse.

Teater, musik og dans!
I studieretningsfagene teater, musik og dans bliver du klogere på dig selv og alle de andre. Her hjælpes du til at byde ind med alt det, der er dig, og sammen med dine nye venner opleve suset af fællesskab.
Efterskolen for Scenekunst samarbejder med en række kunstneriske institutioner og foreninger indenfor teater, musik og dans. Dette vil du nyde godt af ved besøg, gæstelærere, samarbejde mv.
Du vil derfor med mellemrum blive undervist af professionelle scenekunstnere fra storbyens scener.

Undervisningen
I de boglige fag vil vi gerne udfordre dig til at blive klogere på verden. Derfor tilbyder vi de samme fag og prøver som i folkeskolen, men vi udfordrer dig også gennem nye fag som medborgerskab til at tage stilling til den verden, der er rundt om dig.
På Efterskolen for Scenekunst er der boglige fag og scenekunstfag hver dag, ligesom du har særlige ”efterskolefag”. På en efterskoledag blander vi skole og fritidsinteresser og deler dem ud over hele dagen. Sammen med dine kammerater er der mange muligheder for at dyrke jeres interesser og samtidig passe skolen.

Fællesskab
På efterskolen bor du sammen med dine kammerater, og I skal sammen finde ud af dagligdagen. Det betyder, at alle selvfølgelig skal tage hensyn, så der er plads til at være forskellige - sammen. På en efterskole er de nye venner og fællesskabet meget vigtigt. Det er væsentligt at føle sig tryg, så du kan få overskud til at blive en del af efterskolens fællesskab. Vi vil hjælpe jer med at finde hinanden både på værelserne og i det store fællesskab. I løbet af et efterskoleår bliver du rigtig god til at have mange venner omkring dig. Nogle af dem bliver højst sandsynligt venner for livet.
Alle er velkomne på Efterskolen for Scenekunst. Du skal selvfølgelig have lyst til at give plads til din begejstring og nysgerrighed, for her er ambitionerne høje for dig og fællesskabet.