Fjordvang Efterskole

FÅ DIT BEDSTE ÅR NOGENSINDE

Fjordvang er for dig, der har ambitioner om at blive bogligt dygtigere og udvikle dit talent i linjefaget.

9. klasse: Vælg Mind eller Skills
10. klasse: Vælg Udsyn, Videnskab eller Håndværk

Linjefag: Outdoor, Kunst & Design, Musik, Jagt, Metal, Ridning, Boldspil, Gastronomi

Et efterskoleår på Fjordvang bliver det bedste år i dit liv. Oplev vilde udfordringer, afslappende hyggestunder, kærlighed, nye venskaber, verdensklasse lærere, topfaciliteter og ikke mindst et intenst efterskoleliv med oplevelser og venner for livet.

8 FEDE LINJEFAG FOR DIG DER VIL UDVIKLE DIT TALENT

• Metal
• Kunst & Design
• Jagt
• Outdoor
• Ridning
• Boldspil
• Gastronomi

Har du ambitioner inden for dine linjefag? På Fjordvang får du både de lækreste faciliteter og topengagerede undervisere, der hjælper dig til at indfri dine personlige mål og drømme.

På Fjordvang Efterskole vælger du to linjefag. Det giver dig mulighed for at kombinere dine yndlingsfag og opleve meget mere af det, du har allermest lyst til.

UNDERVISNING FOR DIG DER VIL VÆRE DYGTIGERE
Fjordvang er en efterskole for dig, der vil udvikle dig fagligt, kreativt og personligt. Vores mål med undervisningen på Fjordvang er, at du i løbet af efterskoleåret udvikler dig og bliver stærkere bogligt sammenlignet med et år i folkeskolen.

9. KLASSE – VÆLG MIND ELLER SKILLS
Når du tager 9. klasse på Fjordvang, skal du vælge enten Mind eller Skills. Mind fokuserer på det boglige, mens Skills fokuserer på innovation.

10. KLASSE – VÆLG UDSYN, VIDENSKAB ELLER HÅNDVÆRK
Vil du prøve noget nyt? 10PLUS er for dig, der vil have et anderledes efterskoleår. Du vælger sporet Udsyn, Videnskab eller Håndværk alt efter interesse. Du kan læse meget mere om de populære 10. klasser på vores hjemmeside

Hvad enten du vælger Mind eller Skills i 9. klasse og Udsyn, Videnskab eller Håndværk i 10. klasse, tør vi godt love dig, at du bliver 100 % klar til at tage en STX, HTX, HHX eller en erhvervsuddannelse.

LIVET PÅ FJORDVANG
På Fjordvang bor du på store to-mandsværelser eller på et af vores to hyggelige fire-mandsværelser. Piger og drenge bor side om side på gange og i husene, for det giver den bedste stemning og en oplevelse af hjemlig hygge, tryghed og et uimodståeligt stærkt sammenhold med dine nye verdens bedste venner.

Du spiser rigtig godt og sundt på Fjordvang, og der er hele dagen mulighed for frugt, grønt, brød og isvand. Skolen er naturligvis 100 % røgfri.

VORES OMGIVELSER
Når du vælger Fjordvang, vælger du en aktiv efterskole, der ligger midt i den skønneste natur i Vestjylland mellem Ringkøbing Fjord og Venner Å. Vi har den høje himmel, vidderne med det store udsyn, masser af frisk luft, fjorden og havet som nabo.

BESØGSDAGE – KOM OG OPLEV OS
Har du lyst til at se skolen og møde elever og lærere, vil vi meget gerne have besøg af dig.

Du kan for eksempel besøge os:
Onsdag 9. januar kl. 18-21 (Efterskolernes Aften)
Søndag 24. februar kl. 14.30
Søndag 31. marts kl. 14.30
Søndag 28. april kl. 14.30
Søndag 26. maj kl. 14.30

Du kan også altid ringe på 97 32 16 88 eller skrive til kontor@fjordvangefterskole.dk og aftale en rundvisning.

Se meget mere om besøgsdagene, om skolen, vores hverdag og selvfølgelig en masse flotte billeder på vores hjemmeside.

www.fjordvangefterskole.dk

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 11/14/2018