Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

 
  • Gymnastik på Flemming

    Se teaser fra opvisningen 17/18
  • Efter ét år på Flemming

    Se hvad man kan nå på et år på Flemming Efterskole
Flere videoer >

Flere billeder >

Flemming Efterskole

Flemming Efterskole er en boglig gymnastikefterskole, hvor du som elev bliver klar til en ungdomsuddannelse.

Skolens fokusfag er teamgym, powertumbling, rytme, fodbold, dans og musik. Som 10. klasseelev har du mulighed for at vælge en af spotklasserne: Tumbler-, Teamgym-, Springfodbold- eller Spring-raceklassen

Flemming Efterskole kombinerer hjerne og gymnastik. Både gymnastikken og de boglige fag prioriteres højt for at give dig det maksimale udbytte af et år på efterskole. På Flemming Efterskole spørger vi ikke, om du har lyst til at udvikle dig –vi forventer det. Du stilles over for en lang række udfordringer, som flytter dig fagligt og menneskeligt. Det foregår fra du står op, til du går træt i seng efter endnu en fantastisk dag.

Vores fokusfag
Gymnastikken er omdrejningspunktet og obligatorisk for alle. Her er plads til, at både nybegyndere og rutinerede gymnaster udvikler sig fra deres niveau gennem året.
Skolens fokusfag er teamgym, powertumbling, spring, rytme, grand prix, dans, fodbold og musik. Du skal vælge minimum 1 af disse fag, som du har mindst 2 timer om ugen.

De boglige fag
I de boglige fag motioneres hjernen lige så hårdt, som du vil opleve i gymnastikken eller i boldspillet. Vores lærere er professionelle undervisere, som brænder for deres fag og motiverer og støtter dig på din vej til målet. Vi forventer til gengæld, at du engagerer dig og tager ansvar. Vi arbejder målrettet hen mod 9. og 10. klasses afgangsprøver.
IT og smartboardtavler indgår som en naturlig del i undervisningen, og det er klart en fordel for eleverne at have sin egen bærbare med. Skolen er hele tiden med på den nyeste teknologi – blandt andet er der trådløst netværk i alle undervisningslokaler.

Aktiv fritid
På Flemming Efterskole er der alle muligheder for at få brændt noget energi af. Skolens to haller med springgrav og alt det nyeste inden for gymnastikredskaber – fodboldgræs og grusbaner kan eleverne frit bruge efter skoletid – ligesom de kreative værksteder, musiklokalerne og lydstudiet er åbne. I løbet af skoleåret indgår der desuden musical, emneuger, selvstændig årsopgave, alpint skiløb m.m. som en del af den obligatoriske undervisning.

Om skolen
Flemming Efterskole er en grundtvigsk skole fra 1893 – og mange traditioner er derfor en integreret del af efterskolens liv. Samtidig har skolen konstant fokus på at udvikle sig i forhold til omgivelsernes krav og elevernes behov. Der lægges stor værdi i, at eleverne kan være sammen om noget ved at tage ansvar for sig selv og fællesskabet på én gang.

Kontakt os gerne
Du er altid velkommen til at få en rundvisning. Besøg vores hjemmeside www.flemmingefterskole.dk eller ring skriv en mail på info@flemmingefterskole.dk. 

 
 

Ledige pladser

9. kl 10. kl
Flemming Efterskole
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/4/2019

Om skolen

200  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

9. kl, 10. kl


Flemming Efterskole
Følg os på snapchat: [@flemmingeftersk]