Frøstruphave Efterskole

Kristen skole oprettet af Indre Mission og KFUM og KFUK i Vestjylland. »En skole med budskab«. Spændende skole - gode værelser. Boglige og kreative fag. Sport, musik, åbne værksteder. Idrætshal. Udlandsture/ekskursioner. »Den grønne gren« for læsesvage elever.
Frøstruphave Efterskole ligger omgivet af skove og marker i det flade vestjyske landskab nord for Varde. Skolen blev oprettet af Indre Mission og KFUM & KFUK i Vestjylland i 1983.

Boglig og kreativ
Vi lægger stor vægt på, at eleverne får mulighed for at dygtiggøre sig i alle folkeskolens obligatoriske fag, hvad enten de går på 8.-, 9.- eller 10. årgang. Samtidig vil vi også gerne udvikle elevernes syn for og evner indenfor mange forskellige kreative områder, og derfor tilbyder vi en bred vifte af praktisk/ kreative fag, som eleverne vælger uafhængig af klassetrin. Disse tilbud kan variere fra år til år.

En kristen skole
Det er naturligt at skolens arbejde foregår udfra en kristen grundholdning. Det kristne livs- og menneskesyn præger både undervisning og fritid på skolen. Vi ønsker at give eleverne mulighed for personligt at møde og tage stilling til evangeliet om Jesus Kristus.

IT
Vi har på Frøstruphave Efterskole vedtaget en IT-strategi, som indebærer, at undervisningen fremover i langt højere grad vil blive understøttet af IT. Klasseværelserne er forsynet med trådløs internetforbindelse og elektroniske SMARTBoardtavler med videoprojektor.

IT-strategien indebærer også, at undervisningen vil tage udgangspunkt i, at de fleste af vores elever medbringer deres egen bærbare computer. Det må forventes, at det samtidig ikke længere vil være tilladt at medbringe en stationær computer på skolen.

Skolen vil fra og med skoleåret 2007-2008 ved hver skolestart indhente tilbud på køb af bærbare computere, som lever op til de krav, undervisningen på Frøstruphave Efterskole stiller. Kommende elever vil således blive tilbudt at købe en bærbar computer til en attraktiv pris gennem Frøstruphave Efterskole. Hvis man vælger at anskaffe en bærbar computer på egen hånd, vil vi anbefale en nyere model af et anerkendt mærke med god serviceordning.

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 11/16/2018