• Medie på GE

Medielivet på GE er varieret. Ud over de ting, der nævnes i videoen har vi streaming og eSport.
  • Smag på livet

Mærk stemningen på GE. Vi vil dig. Vi gør en forskel og du bliver aldrig den samme igen.

Grejsdalens Efterskole

Tør du smage på livet uden farvede Instagram-filters. Tør du tage en dyb indånding og hoppe ud i de forførende smukke eller helt latterligt kiksede oplevelser: Dem der giver grineflip, og som smadrer din facade, så du igen kan trække vejret? Tør du?

Tør du lade os sparke døren ind i dit liv, så du kan joine et fællesskab, der tager dig med på eventyr. Glem alt om ”snaps”, Rasmus Brohave eller cool statusopdateringer. Grejsdalens efterskole er langt mere end smartphones og social media. Vi er for real, et wakeup call, en gigantisk farveeksplosion, der aldrig vaskes ud af dit sind.

Vi tror på Gud og en virkelighed, der ikke kan afbilledes i vektorgrafik. Derfor opskalerer vi din verden. Vi tegner sandslotte i papir og former kollibrier af krøllede papkrus, som vi placerer i epicentret af dit hjerte.

Vi tror nemlig på noget; og vi tror på dig. At du har idéer, der kan udfylde det blanke lærred. At du har et frø i jorden, der kan spire, et ord i munden, der kan inspirere. Du er ikke som alle andre – derfor er du en af os.

Så ”velkommen hjem”! Velkommen til en samling originaler: uhøjtidelige, kiksede, sjove, almindelige og alt muligt andet. Vi er fyldt med flirt, craziness og masser af små øjeblikke, du aldrig vil glemme. Vi står sammen. På vej; og aldrig alene. Omfavnet af et fællesskab, der ikke behøver farvede instagram-filters, for at se smukt ud. Et fællesskab, der kaster med knus, og som lytter når du taler.

Så smag på livet - bli´ en af os – det vil forandre din verden!

Og til sidst lidt fakta

• 5 linjefag: Kunst & design, Medie & grafik, Musik & performance, Sport og Bland-selv.
  • Fokusfag for elever på i 10. årgang: medie, kunst og tro
  • Gode tomandsværelser.
  • Suveræne tog- og busforbindelser.
  • Fantastisk, ungt lærerteam.
  • På GE møder du det kristne livssyn i praksis - her er plads til alle.
  • Vi vil skabe gode, trygge rammer for nærvær, læring og trivsel.

Velkommen hjem!

8. kl 9. kl 10. kl 11. kl