Gudenaadalens Efterskole

Linjefag i springgymnastik, rytmisk gymnastik. håndbold, fodbold, musik, E-sport og kreativ. Det bærende for efterskoleåret er et forpligtende fællesskab baseret på tillid, ansvar og gensidig respekt. Hvis du ikke vil spilde tiden med at fjumre rundt, så kom på Gudenaadalens Efterskole og kickstart resten af dit liv.

Gymnastikken og idrætten er en vigtig del af hverdag på Gudenaadalen. Det forventes, at du deltager aktivt i fagene med lyst og vilje. Vi deltager hvert år i 15-20 gymnastikopvisninger lokalt og regionalt.

Du skal vælge en af vores 7 linjer:

• Spring
  • Rytme
  • Håndbold
  • Fodbold
  • Kreativ
  • E-sport

Du har linjefaget i 3 x 1½ time om ugen.

Af valgfag har du følgende muligheder:

• Gymnastik - Springgymnastik, begynderspring og rytme gymnastik.
  • Boldspil - fodbold, håndbold, basket og volley.
  • Andre idrætsfag - adventure, fysisk træning, løb, spinnning, badminton
  • Kreativ/musiske fag - tekstil, drama, glas/keramik, musik, kor, foto, maling/tegning, kreativt værksted og ung mad.

Faciliteter
Nyt springcenter, egen hal og boldbane, eget motionscenter, nyt musikstudie, interaktive tavler i undervisningen, ny renoverede værelser. Se den interaktive rundvisning på vores hjemmeside.
Fællesoplevelser
Ud over den daglige undervisning rummer et skoleår på Gudenaadalen masser af fællesoplevelser. Vi deltager i boldspilsturneringer, cykelture, teaterture, emneuger, klassetur, anderledes dage, foredrag, en årlig skilejrskole i udlandet og meget andet.

Boglig undervisning
Den boglige undervisning har en central placering. Det forventes at du deltageraktivt og interesseret ud fra det standpunkt, hvor du er. Du går til Folkeskolens Afgangsprøve eller 10. klassesprøven.

At have vilje og lyst til at deltage aktivt skolens hverdag i øvrigt, er vigtige elementer for at opbygge et godt fællesskab og dermed få et godt efterskoleophold – Der er noget at glæde sig til!

Gudenaadalens Efterskole er beliggende i Ulstrup med Gudenåen løbende i baghaven. Der er gode transportforbindelser til Randers, Viborg, Silkeborg og Århus.

Formål
Skolen tager sit udgangspunkt i det Grundtvig/Koldske skole- og menneskesyn. Vi ønsker, at eleverne oplever at være en del af et forpligtende fællesskab, hvor tillid ansvar, tryghed, åbenhed, og gensidig respekt er nøgleord. Igennem oplysning, samvær med andre og undervisning, der lægger vægt på personlig udvikling, faglig dygtiggørelse og almendannelse, ønsker vi at give eleverne livsmod og livsduelighed. Vi ønsker at udvikle deres selvstændighed og styrke en aktiv og positiv indstilling til tilværelsen.

Hver morgen samles vi til morgensang. Ligeledes deltager eleverne i fortælle- og sangtimer, hvis formål er folkelig oplysning og bevidstgørelse om det at være menneske i et demokratisk samfund.

Bliv en del af noget stort – tag på Gudenaadalens Efterskole.

E-sport
Fodbold