• Helgenæs Naturefterskole

Vi ligger midt i noget af Danmarks flotteste natur - helt ud til vandet.
  • Sebastian går på HNE

Se her hvorfor han valgte at tage et efterskoleår netop her.

Helgenæs Naturefterskole

⭐ GLOBAL NATURE ⭐ NORDISK FRILUFTLIV ⭐ ISLANDSKE HESTE ⭐ JAGT / JAGTTEGN ⭐ SPORTSFISKERI ⭐

Vi tilbyder dig et stærkt og rummeligt fællesskab i naturen fyldt med ture, aktiviteter og oplevelser.

⭐ Vi er en lille skole med 80 elever og fokus på fællesskabet ⭐

Som elev på Helgenæs Naturefterskole kan du udvikle dine fritidsinteresser inden for friluftsliv sammen med top-engagerede lærere.

Friluftslinier – hvad er du til?
Vi tilbyder dig flere friluftslinjer, du vælger ét, som du skal følge hele skoleåret.

• NORDISK FRILUFT'SLIV
  • ISLANDSKE HESTE
  • JAGT / JAGTTEGN
  • SPORTSFISKERI

Rejser og Ture
Vi er en efterskole der elsker at opleve naturen og verden. Vi tager på masser af rejser og ture igennem hele året i både Danmark og udlandet.

Vi rejser både med vores linjefag og hele efterskolen samlet. Vi ligger med en fantastisk placering midt i noget af Danmarks skønneste natur – og det udnytter vi selvfølgelig også meget som muligt.
*Se meget mere her: www.hne.dk/rejser-ture

Det lægger vi vægt på
Som elev på Helgenæs Naturefterskole bliver du en vigtig del af et forpligtende og givende fællesskab. Vi bor og lever sammen og udvikles i et aktivt samspil hele året. Skolen har kun plads til 70 elever, så alle kommer til at kende alle rigtig godt.
Helgenæs Naturefterskole tilbyder et skoleår fyldt med fede oplevelser, der er med til at modne dig og give dig et positivt selvværd. Vi klæder dig på til bedst muligt at kunne tage aktivt del i dit fremtidige liv. Vi lægger vægt på, at der er plads til forskellighed, og at det foregår i vores trygge miljø.

På efterskolen bliver du mødt med holdninger, åben debat og fordybelse, uden at vi er styret af faste ideologier og religiøse retninger. Lærerne og medarbejderne på Helgenæs Naturefterskole har begge ben på jorden (og ild i rumpetten!).

Den boglige undervisning
Undervisningen fører dig frem til en FSA eller FS10. Dele af skoleåret er planlagt i temadage og projekter.

Vores forventninger til dig er:
• du har gå-på-mod og engagement
• du vil lære at bruge din tid aktivt
• du er parat til at opleve naturen hele året rundt
• du vil indgå i et forpligtende fællesskab
• du passer din skolegang

Vi glæder os til at se DIG på Helgenæs Naturefterskole – www.hne.dk

Øvrige oplysninger

• Særlige tilbud til overvægtige
  • Tilbud til unge med ADHD, autisme o.l.