• Musik & Performancelinje

Oplev Musik & Performancelinjen på Hestlund Efterskole ...her!
  • Fodboldlinje

Hør mere om Fodboldlinjen på Hestlund Efterskole lige her!

Hestlund Efterskole

Hestlund Efterskole er en lille skole med et stærkt fællesskab og tydelige værdier. Find os lige i midten af Jylland.

Vi har linjefagene FODBOLD, MUSIK, IDRÆT, GASTRONOMI samt KUNST & DESIGN.

Du har også mulighed for at få eSport som valgfag 4 timer om ugen.

Oveni linjerne har vi ca. 15 forskellige valgfag indenfor det kreative, det sportslige samt fordybelse. Du kan f.eks. vælge ESPORT hele 4 timer om ugen.

Du vælger tre valgfag - så dit skema ender med at være helt tilpasset dine ønsker og interesser.

På Hestlund Efterskole vil vil hinanden - og vi ser hinanden. Hos os er der plads til masser af sjov, dybe samtaler, fordybelse, læring og meget andet.

Derfor siger vi: "Tid til dig. Tid til os. Tid til mening."

Vi bidrager alle til, at fællesskabet er noget helt særligt. Derfor er der er plads til DIG, uanset hvem du er, og hvad du tror på.

Vi går op i din faglighed. Vi har små klasser, hvilket betyder, at ingen gemmer sig i undervisningen. Oven i det har vi niveaudeling, der gør, at du får undervisning tilpasset dit niveau.

Vælger du 10. klasse, får du et forløb, hvor du oplever undervisning på en helt ny og spændende måde. Vi kalder det Innova10.

Hestlund Efterskole har et stærkt bagland og udspringer af organisationerne KFUM og KFUK og Indre Mission.