• Spring

Kort video om spring
  • Rundvisning

Laura og Lasse viser rundt på skolen. Vi ser bl.a værelser, faglokaler, køkken, kontor mm

Højer Efterskole

Et fantastisk efterskoleår. Fede linjefag. Et tæt og trygt fællesskab. Masser af venner. Fuld fart på det boglige og vores fælles gymnastik oplevelser. Vælg mellem linjefagene Spring, Dans/Rytme, Kampsport, Japansk eller eSport.
Vi er en lille skole - hos os er du ikke bare et nummer.

OM SKOLEN

Vores fokus er på at skabe rammerne for at du kan vokse, både menneskeligt og fagligt. Vi ønsker, at vores elever i løbet af skoleåret bliver mere livsduelige, livsnysgerrige og livsmodige.

Vi tager afsæt i det enkelte menneske, og har fokus på de kvaliteter og talenter vi hver især besidder. Vi er en mindre skole, fordi vi vil have blik for den enkelte elev. På Højer Efterskole bliver du et navn og ikke et nummer.

Vi er en skole med faglige ambitioner. Vores boglige undervisning er niveaudelt, og vi har daglig obligatorisk lektielæsning.

Vi er ikke en elitegymnastik skole, men vi laver meget gymnastik - 5 timer i ugen for alle, og vi deltager i ca. 25 gymnastikopvisninger. Og så har vi fokus på sund kost, så din krop er klar til at levere.

Vi har 5 timers fed linjefagsundervisning i fagene Japansk, Kampsport, Spring og eSport. Fra august 2017 åbner linjefaget dans/rytme.

Se mere på vores hjemmeside, og kom ned og besøg os.

8. kl 9. kl 10. kl
Dans/Rytme