• Efterskoleliv

Venskaber der holder hele livet...
  • Mærk stemningen

5 stærke liniefag og en solid boglig undervisning - alt sammen i et kreativ og udfordrende miljø med engagerede undervisere og de gode lokaler

Hoptrup Efterskole

Hoptrup Efterskole er for dig, der virkelig mener det. For det gør vi. Og vi er seriøse, når vi siger, at vi vil være Danmarks bedste efterskole for scenekunst - dans, teater, musik, musical og sceneteknik. Dit afsæt ud over rampen.

Musiklinien

Vil du udvikle dig musikalsk - sådan virkelig? Og er du ikke bange for musikteori og hørelære - så skal du overveje musiklinien på Hoptrup Efterskole. Vi lover, at du bliver dygtigere - og at det bliver hårdt.

Danselinien

Leder du efter et seriøst dansemiljø, udfordringer uanset dit niveau, mange timer om ugen og masser af shows? Så er danselinien på Hoptrup Efterskole det rigtige valg.

Teaterlinien

Er du seriøs med dit skuespil - og vil du gerne udvikle dig? Så skulle du overveje, at tilmelde dig teaterlinien på Hoptrup Efterskole. Vi træner fire gange om ugen og har nogle af Danmarks mest erfarne lærerkræfter. Både fast og som gæstelærere.

Musicallinien

Sang, dans, skuespil - en rigtig musicalperformer skal kunne det hele. Det er en stor mundfuld. På Hoptrup Efterskole styrker vi netop dine evner, så du ender med et helstøbt og stærkt udtryk på scenen.

Scenetekniklinien

Er du nørd på den fede måde - og vil du gerne kunne bruge dine evner til noget seriøst direkte efter opholdet på Hoptrup. Så tag lige og læs om vores scenetekniker-uddannelse. Den er ikke for børn.

Boglig undervisning

Hoptrup Efterskole emmer altid af dans, musik og teater. Men det der med "skole" i vores navn er ikke for sjov. Vi giver den gas med de boglige fag, og undervisningen foregår på et højt niveau, så du kan komme styrket videre med dit liv og din uddannelse.

En del af det at gå på Hoptrup Efterskole, indebære koncerter, danseshows, performances, forestillinger, turnéer og lignende.

Se mere på vores hjemmeside

www.hoptrupefterskole.dk