Horne Efterskole

Kom og prøv Efterskole for et døgn den 23.-24.11 og mærk den helt specielle efterskolestemning. Se mere på horne.dk eller find os på Facebook. Tilmelding: info@horne.dk eller 9894 9322. Passer datoen for besøg jer ikke? så bare ring så finder vi en anden... Horne er for dig som vil snuse til voksenlivet - i trygge rammer.

Vi rejser alt det vi kan! Så du kommer på en linjerejse der kan føre dig til Tanzania og Uganda, Sicilien, Istanbul eller på en vaskeægte rock and roll Danmarks tour…

Du får niveaudelt undervisning i matematik, engelsk, tysk og fysik. Og i alle fag får engageret undervisning i øjenhøjde, der tager udgangspunkt i verden her og nu.

Med vores høje faglige niveau og vores plads til forskellighed, hjælper vi dig på vej mod din drømmeuddannelse.

Vi er en kulturåben skole og vi har elever fra hele verden. For dig betyder det, at du har mulighed for at få et fællesskab med en masse unge, der ikke ligner dig. Mangfoldighed er noget som vi på Horne værdsætter.

På Horne Efterskole får du medbestemmelse i din hverdag. Hornetinget og de månedlige stormøder er elevdemokrati i praksis, hvor alt kan diskuteres - og bli'r diskuteret.

På Horne Efterskole får du en masse nye oplevelser. Bla. En musicaluge, en fodboldkamp mod andre skoler, et mafiarollespil, og en pilgrimstur… men også hygge ved pejsen sammen med en masse nye venner, er minder du kan tage med fra Horne

Du får også en ny familie! Familien er din nye trygge base, I spiser alle måltider sammen, og der er plads til fordybelse, refleksion og dialog om forskellige emner, sammen med dine nye venner og med hjælp fra din nye far eller mor.

Smager det af jordbær? Ja så er det jordbær! Vi laver rigtig mad til rigtige mennesker og vi gør det med helt vildt friske råvarer og en masse økologi.

Og der er meget mere af den gode Horne stemning på horne.dk Velkommen ind i varmen.

9. kl 10. kl 11. kl

9. kl, 10. kl, 11. kl