• HMI har det hele.

Sejlads, håndbold, fodbold, outdoor, surf, badminton, mountainbike, dykning, løb, klatring, fitness og meget meget mere, fyldt med action og højt humør.
    Få fart på din personlige udvikling, tag et ophold på HMI og bliv mærket for livet – på den fede måde!

Hou Maritime Idrætsefterskole

Et ophold på HMI mærker dig for livet – men på den fede måde! Du får fart på din personlige udvikling både fagligt, socialt og kropsligt, og du får tid til at mærke livet i en større sammenhæng. På HMI vælger du mellem linjerne Outdoor & Adventure, Fodbold, Håndbold og Sejlads.

Mærket for livet

På HMI arbejder vi – sammen med dig – på, at du får det vildeste, sejeste og mest givende år i dit liv! Og her kan du virkelig mærke, at du lærer noget. For ud over de boglige fag med afsluttende prøver, som du kender fra folkeskolen, tilbyder vi en varieret hverdag med valget mellem fire spændende og sportslige linjefag, et væld af kreative, musiske, teoretiske og idrætsfaglige profilfag, fællesfag, temauger og rejseuger. Og – ikke mindst – et mærkbart og forpligtende fællesskab og sammenhold med alle skolens elever, lærere og ansatte. Du bliver klogere i traditionel forstand og klogere på dig selv, på livet og på verden omkring dig.

Hvis du har lyst til at vide mere om HMI, så klik ind på vores hjemmeside og bliv klogere på hvordan du kan blive mærket for livet.

Fodboldlinjen
Håndboldlinjen