ISI Idrætsefterskole

Vi er en grundtvigsk idrætsefterskole med rødder i det frivillige foreningsliv. Det lokale idrætsliv er en del af skolens hverdag. Linier: Håndbold, fodbold, golf, badminton, cykling og volleyball. Seriøs indstilling til såvel idrætten som undervisningen og samværet. Frihed under ansvar, åbenhed, engagement og nærvær.

Idrætsefterskolen Ikast er en grundtvigsk skole med rødder i det frivillige foreningsliv, og det lokale idrætsliv er en væsentlig del af skolens hverdag. Vi tilbyder linjefag i Håndbold, Fodbold, Golf, Badminton, Cykling og Volleyball. Vi har en seriøs indstilling til såvel idrætten som den almene undervisning og samværet på efterskolen - og vi forventer det samme af vore elever. Begreber som frihed under ansvar, åbenhed, engagement og nærvær er centrale for os.

Læs meget mere på vores hjemmeside.

Velkommen til Idrætsefterskolen Ikast!