Ingstrup Musik- og Idrætsefterskole

Fantastisk beliggenhed tæt på Vesterhavet og flotte faciliteter. Linjefag: Actionsport, Dance, Håndbold, Fodbold og Musik. Rejser: Skitur og linjefagstur til Berlin er inkl.
-> 10.kl.(ProEf10) med tværfagligt projektarbejde.
-> 10. Business Class med elementer fra Handelsskolen
-> 9.kl. med fagligt fokus og semesteropdelt

På Ingstrup Efterskole er engagement, positivitet og fællesskab centrale begreber. Vi skaber rammerne og giver dig muligheden for en positiv personlig og social udvikling.
Du vil opleve en dagligdag med masser af aktiviteter, samvær og udfordringer, som alt sammen er med til at give dig det bedste afsæt til din vej videre i livet.

Alle elever skal – foruden de boglige fag - vælge et linjefag og evt. valgfag.
Året afsluttes med folkeskolens afgangsprøver FSA og FS10. En stor del af undervisningen foregår på niveaudelte hold.

Du har muligheden for at vælge 10. klassen ProEf10, hvor projektarbejde og tværfaglighed er de bærende elementer. For at blive optaget i denne klasse skal du kunne fremvise en tilfredsstillende FSA og være i stand til at arbejde målrettet, selvstændigt og kunne fungere i et team.

Overvejer du en fremtid indenfor handels- og erhvervslivet er Business Class måske noget for dig. En 10.klasse kombineres med elementer fra handelsskolen og handelsgymnasiet.

Obligatoriske fag:
Sang & Fortælling, kontaktgruppe/fællesmøde
9.kl.: dansk, matematik, engelsk, medborgerskab (kristendom, historie og samfundsfag), naturfag (biologi, geografi og fysik) og tysk.
10.kl.: dansk, matematik, engelsk og medborgerskab.
Tilbud: tysk og fysik/kemi.

Linjefag:
Actionsport, Dance, Fodbold, Håndbold og Rytmisk musik - niveaudelt efter evne og elevsammensætning.

Valgfag:
F.eks.: Guitar for begyndere, klaverværksted, kreativt værksted, løb, kampsport, floorball, streethåndbold, futsal, volley, ketchersport, psykologi,  og konfliktløsning,

Vi har ca. 130 elever fordelt på en til to 9.klasser og fire 10. klasser.

Ingstrup Musik- og Idrætsefterskole
Følg os på snapchat: [Ingstrup Efterskole]