Kvie Sø Efterskole

Kvie Sø Efterskole er en ny specialefterskole, der planlægger skolestart august 2019.

Skolen henvende sig til elever med særlige læringsforudsætninger, herunder læringsvanskeligheder, udviklingshæmning, Downs Syndrome etc. Den enkelte elevs personlige, sociale og faglige udvikling er i fokus og skaber rammerne for et rigt og spændende ungdomsliv.

Kvie Sø Efterskole er beliggende i et naturskønt område med gode handicapvenlige rammer.

Specialefterskolen er for unge i 8.-11. klasse. Undervisningen tager afsæt i en praktisk og kreativ tilgang både i de obligatoriske fag, linjefag samt valgfag. Vi tilbyder 4 spændende linjefag: madkundskab/sundhed, medie/performance, landbrug og kunst/design. Der tilbydes eksamen i dansk og/eller matematik på FP9-niveau for de elever, hvor det giver mening.

På Kvie Sø Efterskole er målsætningen, at alle elever får mulighed for at opdage og udvikle egent potentiale og talent, så de kan få et så selvstændigt og ligeværdigt voksenliv så muligt i fællesskab med andre.

8. kl 9. kl 10. kl 11. kl

Specialefterskole

8. kl, 9. kl, 10. kl, 11. kl

Øvrige oplysninger

• Kørestols-tilgængelig indretning
  • Tilbud til unge med ADHD, autisme o.l.