• Vi har 7 linjer du kan vælge imellem

Vi har 7 idrætslinjer til dig, som slet ikke kan få bevægelse nok.

Hos os kan du få Adventure Sport, Fodbold, Fitness, eSport, Spring eller Dans. Idrætslinjerne kendetegnes ved at udfordre dig til personlig dygtiggørelse og teamspirit.

Se linjevideoer og se meget mere om den enkelte linje på vores hjemmeside: www.levringefterskole.dk

Desuden vil vi gerne lære dig at komme ud over scenekanten og vise, hvor fedt det er at performe – både for dig selv – men også for et publikum. Så du er i centrum - sammen med dine kammerater. Derfor har vi musical og ugentlig performancetimer.

ER VI NOGET FOR DIG? Kom forbi, se skolen og bliv elev.
  • Levring Efterskole

Kom og besøg os - tjek os ud på: www.levringefterskole.dk

Her får du 10 gode grunde til at tjekke os ud.

Levring Efterskole

Velkommen til Levring Efterskole - Idræt & Life Performance

Her er fællesskab og personlig udvikling i fokus. Vores Life Performance-tilgang hjælper dig til den udvikling, du ønsker. Vi udbyder 7 linjer, så du kan vælge den, der passer dig bedst:

Adventuresport, fitness, dans, drengefodbold, pigefodbold, spring og eSport. Alle har gymnastik.

Idræt og Life Performance
Levring Efterskole tilbyder syv forskellige linjer og fantastiske rammer for dig, der ønsker at udfolde og udfordre dig selv.

Det store fællesskab mærker du eksempelvis på din linjetur med din idrætslinje, den fælles østrigske skitur, de mange gymnastikopvisninger og alle de andre fede fælles arrangementer, som vi har i løbet af året.

Din linje giver dig mulighed for at nørde mere af den idræt, som interesserer dig.

Desuden kommer du til at performe gennem fælles præsentationer som sang, gymnastik, musical m.m.

Life Performance: Vi tager DIN personlige udvikling seriøst
Vi kalder os "Levring Efterskole - Idræt & Life Performance" - og det er der en god grund til. Vi vil nemlig gerne, at du får mest muligt ud af dit efterskoleophold. Derfor arbejder vi målrettet med din personlige udvikling.

Med løbende samtaler og identificering af den enkelte elevs styrker og udviklingsområder, gør vi eleverne til kompetente medborgere - stærke på personlig styrke, høj faglighed og sociale færdigheder, så de kan bidrage til fremtidens samfund.

Vi finder målene, og vi finder ud af, hvordan du når dem. Kort sagt: Din personlige udvikling er i fokus.

Vi kalder det "Life Performance"

Find DIN idrætslinje
Vi har syv forskellige idrætslinjer: Adventure Sport, fitness, dans, fodbold for drenge, fodbold for piger, spring og håndbold for piger.

Se videoer og læs meget mere om dem på www.levringefterskole.dk

Gymnastik og fællesskab
Gymnastikken er en vigtig del af hverdagen på Levring Efterskole. Alle elever har 3,5 timers obligatorisk gymnastik om ugen og deltager i cirka 18-20 opvisninger hvert år.

Ud over den obligatoriske gymnastik har du selvfølgelig mulighed for at vælge for eksempel spring eller dans som idrætslinje.

Naturligvis får du  fysisk træning igennem gymnastikken, men den giver desuden mulighed for personlig udfordring og udvikling - en unik chance for at opleve styrken og glæden ved fællesskabet.

Performance for alle
På Levring Efterskole har alle elever "Performance", hvor vi laver alt lige fra improvisation til LipDub. Alle bevæger sig ud over scenekanten og lærer at stå foran et publikum - om det så er foran tre andre, klassen, hele skolen - eller måske mange hundrede tilskuere.

Skolens værdigrundlag
Det kan i bund og grund siges kort:"Vi inspirerer Verden"

På Levring Efterskole har vi fokus på tre ting. Vi styrker elevernes idrætslige dygtiggørelse, og vi fremmer den boglige faglighed og fordybelse. Desuden har vi et særligt fokus på elevens personlige udvikling.

Skolens hverdag
Du er en del af et forpligtende fællesskab. Vi støtter hinanden og hylder forskelligheden. Vores hverdag er fyldt med begejstring, humor og store ambitioner.

Det tør vi at have, fordi vi er sammen.

Faciliteter
Vi har en stor og flot idrætshal med fuld håndboldbane og tilskuerrækker. Desuden er der i hallen et springcenter med blandt andet stortrampoliner og springgrave, foruden et fuldt udstyret spinningslokale. Dertil har vi også et veludstyret fitnesslokale.

I hovedbygningen er der også lækre musiklokaler, moderne undervisningslokaler og en spejlsal, som vi bruger til dans.

Udenfor har vi fodboldbaner lige ved skolen og blandt andet et klatretårn til Adventure Sport.

Undervisning
Uddannelse er vigtigt for alle. Derfor følger vi selvfølgelig alle læseplaner for 9. og 10. kl. Du har mulighed for lektiehjælp i forbindelse med stilletimen. Vi niveaudeler, hvor det er muligt.

Obligatoriske fag
Udover de boglige timer har du gymnastik, performance og fællestimer.
9. årgang har desuden alle prøvefag.

Tilbudsfag
Vi tilbyder selvfølgelig tysk til alle elever, og tiende årgang kan vælge fysik/kemi, hvis de ønsker det.

Adventure Sport
eSport