Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Lystruphave Efterskole

Danser bogstaverne? Her er efterskolen. Dansk, Matematik, Engelsk inddelt efter niveau og læringsstil. Max 12 elever/hold. Outdoor, smykker, glaskunst, Gamification, idræt. Tilknyttet KFUM og KFUK og Y's men

Målgruppe
Er du en normalbegavet ung, men med problemer i dansk eller matematik, er du en af dem, Lystruphave Efterskole kan tilbyde et godt efterskoleophold.

Hvad kan vi?
Vi tilbyder et ophold, der først og fremmest øger din bevidsthed om at være værdifuld og fuld af muligheder. Dernæst vil du finde dine stærke og svage sider samt lære en masse – også dansk og matematik.

Vi tilbyder dansk og matematik med udgangspunkt i det du kan og med hjælp til det, du har brug for hjælp til. Dansk og matematik foregår på små hold med 6-12 elever/hold.

Valgfag
Vi udbyder mange valgfag med vægt på især Krop og natur. Feks. kajak, skydning, adventuresport, friluftsliv, dig og din krop. Desuden mange værkstedsfag i træ-, glas, tekstil-, billedkunstværkstedet. Der er også tysk samt ekstra fysik/kemi, Idræt foregår udendørs og i Bryruphallen.
Afgangsprøve
Vi fører op til folkeskolens afgangsprøve, Der kan gives dispensationer i enkeltfag eller dele af fag. Desuden kan du tage 10. klassesprøven i dansk, engelsk og matematik

Hvem er vi?
Vi vil finde gnisten i enhver elevs øjne. Herfra kan vi så gå videre. Vi har den holdning, at det er vigtigt at give mulighed for at stille de store spørgsmål om liv, død, kærlighed, etik – og prøve sine svar af på de andre. Lystruphave Efterskole er tilknyttet KFUM og KFUK i Danmark og i Y’s Men International Region Danmark. Desuden står en stor skolekreds bag efterskolen.


Lejrskole og ture
Selvom vi ligger smukt, skal vi selvfølgelig også se andet – vi tager på ture i nærområderne. Desuden er vi på udlandstur forår eller vinter.

Optagelse
For at blive optaget på Lystruphave Efterskole skal du sende en ansøgning. Desuden en udtalelse fra skolepsykologen og din nuværende skole. Vi begynder at optage elever 1½ år før skoleåret starter. For at blive optaget, skal du desuden komme til en af vores informationsaftener.

Ledige pladser

8. kl 9. kl 10. kl
Med ADHD tilbud (8 pladser)
Pige
Dreng
Øvrige pladser
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 5/6/2019

Om skolen

95  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Ordblinde

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

8. kl, 9. kl, 10. kl

Øvrige oplysninger

  • Tilbud til unge med ADHD, autisme o.l.