Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

 
  • Musikcafé-aften med fritidsbands

    FuzzPuck årgang 2013-14 synger og spiller "Will You Be Mine"
  • Musik & Bevægelse

    En onsdag på Mellerup Efterskole 2014
Flere videoer >
Flere billeder >

Mellerup Efterskole

Mellerup Efterskole er en af landets ældste musikefterskoler og kendt for et helt unikt musikmiljø. Her kan du blive dygtigere til at spille, synge eller danse i kreative omgivelser uanset startniveau. Du nørder igennem og lærer at være vedholdende, eksperimentere og samarbejde og realisere vilde idéer og nye projekter sammen med andre.

Mellerup Efterskole – rytmisk musik for alle

Mellerup Efterskole er en af landets ældste musikefterskoler og kendt for et helt unikt musikmiljø. Her kan alle blive dygtigere til at spille, synge eller danse i kreative omgivelser - uanset startniveau.

I samarbejdet mellem elever og topkompetente lærere udvikles vilde idéer og nye projekter, og vi formidler resultaterne videre ved spektakulære opvisninger på turnéer i ind- og udland og i vores egen sal.

De fysiske rammer er i top med 6 nye musiklokaler med instrumenter og inventar i høj kvalitet 

Vi har sammenspilshold til alle elever, og hvis du har lyst til at fordybe dig i specielle genrer, har vi valgfag som f.eks. Sangskrivning, Soul, Funk, Jazz, Verdensmusik, Blæserværksted, SangDansSpil (SDS), Lillekor, Sangerworkshop, Vokalgruppe, Musikproduktion samt Indspilning & Studieteknik.

Andre valgfag er Modern Dance, Street, Video & Filmteknik, Scenografi, Kreative procesredskaber og Billedkunst.

Vi tilbyder også Kropskarussellen hvor vi laver flere forskellige idrætsaktiviteter som Fodbold, Styrke & Tons, Massage, Yoga, Mindfulness, Løb og Volley m.v.

Vi dyrker fællesskabet på skolen i Fortælling, Sangtime, Fælles Bevægelse, Storekor & Gadeorkester samt Medborgerskab og Projektfag, som er for alle elever, og hvor elevernes styrker de tværfaglige kompetencer.

På Mellerup Efterskole får du viden, udvikler dine evner og dit mod og får erfaringer, som er guld værd for din fremtid, både professionelt og personligt.

Du nørder igennem og lærer at være vedholdende, at eksperimentere og samarbejde – og at realisere vilde idéer og nye projekter sammen med andre. Du arbejder med konceptudvikling, kreative processer og formidling.

Vi tager afsæt i den grundtvig-koldske tradition, hvor værdien af samtalen og fællesskabet er helt centralt. Vores tilgang til vores elevers dannelse er solidt forankret i traditioner, holdninger og historie, men med et vågent øje på såvel nutiden som fremtiden.

Mellerup Fri- og Efterskole har plads til 120 elever på 9. og 10 klassetrin. Vi underviser i dansk, engelsk og matematik på tværs af 9. og 10 klasse. Eleverne på 9. klassetrin har også tysk, idræt og naturfag.

Læs mere om fagene på skolens hjemmeside: www.mellerupefterskole.dk

Ring til os og få en rundvisning og en snak om efterskolelivet på 8644 1339 eller 4014 7199

 

Ledige pladser

9. kl 10. kl
Her kan du se oplysninger om ledige pladser
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019

Om skolen

100  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

9. kl, 10. kl