• To be or not to be a selfie

Bliv en del af et større fællesskab
  • Længe leve hverdagen

Se de oplevelser der venter når du bliver en del af hverdagen på Nørre Nissum Efterskole.

Nørre Nissum Efterskole

Nørre Nissum Efterskole bygger på et folkekirkeligt grundlag. Vi lægger vægt på ansvarlighed, anerkendelse, livsglæde og omsorg. Vi har et højt fagligt niveau i både obligatoriske fag og valgfag. Vi har et bredt valgfagstilbud med gode faglokaler blandt andet en kunstgræsbane, to idrætshaller, svømmehal, musikstudie og andre gode værksteder.

Nørre Nissum Efterskole bygger på et folkekirkeligt grundlag. Vi mener kristendommen giver et godt fundament for livet, der rækker langt udover et efterskoleophold, og det præger vores hverdag og fællesskab.

Vi lægger vægt på at det er vigtigt at lære noget, at lære at studere, at kunne samarbejde og at være nysgerrig og vågen, og det er vi gode til at hjælpe dig med – både når det gælder det faglige, og når det gælder fritiden.

Du kan vælge mellem mange tilbud der både giver mulighed for at fordybe sig, og at prøve noget nyt.

I 2 idrætshaller, en kunststofbane, og en svømmehal kan du udfolde dig, og vi har et højt niveau i håndbold, volleyball, fodbold, badminton.
Har du lyst til, at komme ud i verden i 10. klasse er ”Global Teenager” måske en mulighed. En rejselinje for 10.klasse i samarbejde med Folkekirkens Nødhjlælp, hvor du får mulighed for at gøre en forskel et sted i verden. Eller hvis du vil gøre en forskel lokalt kan du tilmelde dig vores invovationslinie: Projekt & Eventmager.

Skolen har et rigt musikliv og vi har nybyggede musikfacilitetter med eget studie – så tag dit instrument med og få brug for det!

Desuden har vi veludstyrede værksteder i metal, motor, tekstil, billedkunst og glas, som du også kan bruge i din fritid. Disse giver dig uanede muligheder for at kombinere dig frem til en spændende hverdag.

Dagligdagen bliver brudt af uger med udenlandsture, tema, praktik, brobygning og projektarbejde.

Der sker også mange ting til daglig. Turneringer, cafeaftener, besøgsaftener og meget mere – du har meget at glæde dig til! Og det er let at komme hertil fra hele landet med tog og busforbindelser lige til døren.

Kom og oplev et godt fællesskab og et efterskoleophold i højt gear.